Atacat de urs pe o stradă din Braşov!

Ultima actualizare:

Episod incredibil pe străzile Braşovului! Un bărbat a fost atacat de un urs înfometat, suferind răni grave. Secvenţele terifiante s-au derulat pe strada Calcarului, la numărul 46, în cartierul Valea Cetăţii. Este al treilea atac al urşilor la Braşov în ultimele două luni.

Bărbatul de 60 de ani s-a trezit cu fiara năpustită asupra lui. După întâlnirea nefericită cu ghearele şi cu colţii ursului, victima are plăgi şi leziuni la gât, la cap, la torace şi la membre. Bărbatul a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Judeşean de Urgenţă Braşov, după cum precizează căpitanul Ciprian Sfreja, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Medicul Adriana Palaghiea, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Braşov, a dezvăluit că bărbatul are în jur de 60 de ani, iar rana cea mai gravă este în zona gâtului. Victima este inconştientă. 

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial pentru Regim Silvic şi Vânătoare Braşov au solicitat ajutorul jandarmilor pentru delimitarea şi restricţionarea accesului în zonă, astfel încât exemplarul de urs să poată fi capturat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net