Așa îți împobobeşti bradul de Crăciun în funcţie de zodie!

Ultima actualizare:

    Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ai ales bradul perfect de Crăciun, cumpărăturile sunt pe ultima sută de metri, dar n-ai inspiraţie anul acesta. Nu te panica! Astrologii argentinieni te sfătuiesc să-ţi împodobeşti pomul în funcţie de zodia ta. Ţine cont de caracteristicile nativului în care te-ai născut şi reflectă-ţi personalitatea pe crenguţele din brad.

Berbec

Eşti un semn de foc, plin de pasiune şi energie, puternic. Tot ceea ce este îndrăzneţ este ideal pentru tine! Aşadar, bradul trebuie să fie de dimensiuni considerabile, decorat cu ornamente roşii şi strălucitoare, aşa cum este zodia ta.

Taur

Te identifici foarte bine cu natura şi eşti o fire tradiţională.  Preferi lucrurile discrete, delicate şi naturale. De aceea, un brad cu o formă cât mai simplă şi cu decoraţiuni speciale este o alegere perfectă pentru nativul tău.

Gemeni

Eşti o fire sofisticată şi uşor vanitoasă. Iar argintiul şi albastrul sunt două variante de culori ideale pentru semnul tău. O combinaţie realizată din aceste culori te ajută să decorezi un brad de Crăciun ca de basm.

Rac

Ferm, dar sentimental. Pomul de Crăciun trebuie decorat într-un mod tradiţional, pentru familistul din tine. Un brăduţ împodobit cu ornamente vechi, din „strămoşi”, te face să te simţi protejat.

Leu

Lumini strălucitoare pentru regele din tine. Culorile puternice, aprinse, neobișnuite pentru un brad de Crăciun te aduc în centrul atenției, ceea ce îți place la nebunie. Alege însă un brad impunător şi aşează-l la loc de cinste în casă.

Fecioară

Pentru că eşti o fire mai sobră şi dai dovadă de eleganţă, alege un brad calsic, delicat, fără exagerări. Iar când vine vorba de ornamente, alegele pe cele mai simple, cât mai originale.

Balanţă

Nu-ţi place să atragi atenţia, dar reuşeşti să te impui. Brăduţul tău de Crăciun trebuie să emane eleganţă şi căldură. Decorează-l mai ales cu lumânări şi îngeraşi, pentru a crea o atmosferă delicată şi rafinată.

Scorpion

Pentru că eşti un nativ hotărât şi rafinat, alege un brăduţ atipic. Decorează-l cu ornamente deosebite, neobişnuite. De asemenea, nu-l încărca cu prea multe luminiţe.

Săgetător

Nuanţele de albastru şi turcoaz sunt perfecte pentru bradul tău de Crăciun. Sunt culorile zodiei tale şi îţi oferă o stare de linişte, calm, dar şi acea senzaţie că eşti deosebit.

Capricorn

Un pom de Crăciun clasic este ideal pentru tine. Combinaţia de roşu şi auriu ţi se potriveşte la fix, şi asta pentru că îţi completează personalitatea conservatoare.

Vărsător

Pentru co eşti o nonconformistă, un pom de Crăciun în culori puternice, decorat într-un stil aparte, cu totul original este opţiunea perfectă pentru tine. Surprinde-ţi toţi prietenii cu un astfel de brad!

Peşti

Podoabele delicate, în culori deschise şi armonioase sunt ideale pentru bradul tău de Crăciun. Reuşesc să ofere o atmosferă armonioasă şi liniştitoare, exact ce îţi doreşti de Sărbători.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net