Arsa de vie de iubitul părăsit

Ultima actualizare:

    Niculina Bacinschi a murit la scurt  timp după atac
Niculina Bacinschi a murit la scurt timp după atac

Terifiant! La 23 de ani, un tânăr a văzut negru în faţa ochilor când iubita i-a spus că îl părăseşte. Înnebunit de gelozie, a avut un singur gând: să o omoare! Şi-a pus planul în aplicare în mai puţin de 24 de ore şi a ucis-o în chinuri groaznice.

Niculina Bacinschi era elevă în clasa a X-a la un liceu din Dorohoi. După cursuri, venea de fiecare dată direct acasă, în localitatea Hilişeu Horia. Cătălin Andronicesei (24 de ani), tânărul care a avut o relaţie cu ea, îi ştia bine programul, aşa că a aşteptat-o, luni după-amiază, în staţia de autobuz. Era furios după ce, cu doar o seară în urmă, Niculina îi spusese că vrea să se despartă de el.

simeon stalpnicul png

Acum, tânărul era decis să se răzbune şi a venit pregătit: avea la el un cuţit, o sticlă de benzină şi o brichetă. Niculina a coborât însă din autobuz cu o prietenă, iar Cătălin a fost nevoit să scape de ea. I-a spus că vrea să discute cu fosta lui iubită între patru ochi. Când a văzut că fata s-a îndepărtat şi că nu există alţi martori, Cătălin i-a înfipt Niculinei cuţitul în piept de mai multe ori, apoi a turnat benzină pe ea şi i-a dat foc.

În plină stradă, fata a început să urle de durere, iar agresorul s-a făcut nevăzut. femeie i-a auzit strigătele şi a venit într-un suflet. „Fata striga la mine: «Ajutaţi-mă, vă rog!» I-am stins hainele, dar a fost prea târziu", a povestit, îngrozită, femeia. Niculina avea deja arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului şi a murit în drum spre spital. La o oră după atac, poliţiştii l-au prins pe Cătălin Andronicesei. El a fost reţinut şi a recunoscut crima, motivând totul din gelozie. Psihologii spun că tânărul ar trebui expertizat psihiatric deoarece gelozia nu explică o crimă produsă cu atâta cruzime.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net