Arestare Elena Udrea. După cătuşe, începe băşcălia FOTO

elena_udrea_main.jpg

elena udrea mama chiftele cafea
În închisoare, Elena Udrea a primit vizita mamei ei la primele ore ale dimineţii
Foto Arhivă Personală

Suntem un popor amator de umor şi evenimentele care se petrec în societate pot fi o sursă de inspiraţie pentru imaginaţia celor mai miştocari dintre noi. Arestare Elena Udrea a fost unul dintre cele mai căutate construcţii de cuvinte în categoria imagini ale motoarelor de căutare de pe internet.

Ziua de marţi a părut cea mai lungă de până acum pentru Elena Udrea. A ajuns la sediul DNA în jurul orei 12.00 şi a plecat încătuşată după aproape 10 ore petrecute cu procurorii, spre arestul Poliţiei Capitalei unde va sta pentru 24 de ore. Deşi surse din DNA susţineau că Elena Udrea (41 de ani) a stat aproximativ 8 ore din cele 10 studiind dosarele, cei de la Timesnewroman.ro au descoperit "adevăratul" motiv.

Elena Udrea ar fi încercat să doboare recordul mondial deţinut de Florin Piersic la vorbit fără oprire. "Deja a spulberat recordul Monicăi Tatoiu, marea sa rivală feminină, și se apropie vertiginos de recordul lui Florin Piersic, cel care a reușit să vorbească despre o filmare cu Marga Barbu și Ion Besoiu timp de 288 de ore. «Din momentul în care Elena Udrea a ieșit de la DNA, gura nu-i mai tace», spune reprezentantul Guiness Book în România. «Abordează teme extrem de variate, de la respectul pe care îl poartă justiției până la acuze dure la adresa serviciilor secrete. Pare că nu se mai poate opri din vorbit, deci recordul lui Florin Piersic este ca și depășit». Dealtfel, la CNA au sosit până acum câteva mii de plângeri, de la bărbați care spun că în ultimele 12 zile au auzit-o pe Udrea turuind la toate posturile TV mai mult decât soacra și nevasta la un loc, de la începutul anului și până acum. Câteva sute de bărbați chiar și-au spart televizoarele, iritați că o aud încontinuu pe Elena Udrea", scriu jurnaliştii Timesnewroman.

Arestare Elena Udrea: Ce a însemnat de fapt gestul controversat din Parlament

Fosta «Blondă de la Cotroceni» şi-a dus în timpul şedinţei din Parlament, în care se vota avizarea arestării sale de către DNA, degetul arătător al mâinii drepte în dreptul nasului. Lumea a încercat să atribuie acest gest unei ameninţări de răzbunare, unei ameninţări de moarte sau tăcerii absolute. La interlopi, semnul se traduce ca o ameninţare pentru cei care au trădat. În Statele Unite ale Americii, semnul este cunoscut ca ”smell fishy” şi îi indică celui vizat faptul că va ajunge cu peştii pe fundul oceanului. O a treia abordare a gestului este semnul masonic al tăcerii. Elena l-ar fi făcut pentru a-i asigura şi pe cei care mai erau implicaţi că ea va păstra secretele indiferent de ce se va întâmpla. Adevărul este însă departe. Elena Udrea era deranjată de mirosul din Parlament.

doar_de_bine.ro_.jpg

arestare elena udrea
Asta e explicaţia gestului Elenei Udrea din Parlament
Foto doardebine

Arestare Elena Udrea: Ce a făcut la DNA fostul ministru

 • arestare elena udrea
  Elena Udrea a venit cu cătuşele de acasă
  Foto Times New Roman
 • arestare elena udrea
  Duba cu care Elena Udrea a fost transportată în arestul Poliţiei Capitalei
  Foto Times New Roman
 • arestare elena udrea
  Câinii râd de arestarea Elenei Udrea
  Foto Times New Roman
 • arestare elena udrea
  O divă adevărată beneficiază de o primire pe măsură
  Foto doardebine
 • arestare elena udrea
  Celula în care va fi "cazată" Elena Udrea
  Foto KMKZ.ro
 • arestare elena udrea
  În celula ei o aştepta Varanu`
  Foto Times New Roman
 • Maximize

1/6

Arestare Elena Udrea: «Nu plânge Leană»

Piesa interpretată de Adda "Nu plânge Ana", a fost adaptată de internauţi şi a luat naştere balada "Nu plânge Leană".

Loading...
 
 

Citește și

 • Elena Udrea nu trece neobservată oriunde s-ar afla. Aşa s-a întâmplat şi luni seara, când a încercat să convingă parlamentarii să nu voteze pentru arestarea sa. După ce şi-a terminat discursul, a căutat camerele de luat vederi, s-a uitat direct în cadru şi a făcut un gest cu degetul la nas. Ce a vrut să transmită şi cui? Click! îţi spune ce se află în spatele acestui gest.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1