Aproape 1.000 de şoferi au rămas fără permis, în perioada Crăciunului

radar.jpg

radar politisti amenzi craciun permis
Poliţiştii au dat peste 10.000 de amenzi în perioada Crăciunului

Poliţiştii au dat peste 10.000 de amenzi în perioada Crăciunului, câteva mii fiind pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, iar aproape 1.000 de şoferi au rămas fără permis, cei mai mulţi pentru consum de alcool şi pentru viteză excesivă.

Potrivit Poliţiei Române, numărul accidentelor rutiere a fost mai mic faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În perioada 23 - 25 decembrie, aproape 8.000 de poliţişti au acţionat zilnic, la nivel naţional, intervenind la mii de evenimente, dintre care cele mai multe semnalate prin 112, scrie news.ro.

befana-2.jpg

foto
Fostul Principe Nicolae și soția sa au transmis un mesaj de Crăciun românilor
Foto: Arhivă personală

 

Poliţiştii au aplicat peste 2.000 de infracţiuni, dintre care aproape o pătrime au fost constatate în flagrant delict, iar pentru neregulile constatate poliţiştii au dat peste 10.000 de amenzi, dintre care câteva mii au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.

În ceea ce priveşte domeniul rutier, au fost date mii de amenzi privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care cele mai multe pentru consum de alcool, viteză şi pentru lipsa anvelopelor de iarnă. De asemenea, aproape 1.000 de şoferi au rămas fără permis, cei mai mulţi pentru consum de alcool şi pentru viteză.

 

Loading...

Citește și

  • Foto

    Andreea Marin (43 ani) este o femeie de succes şi mama unei fetiţe de 10 ani care îi înseninează fiecare zi. Andreea este implicată într-o multitdine de proiecte umanitare şi de acţiuni caritabile şi nu prea a avut noroc în sfera amoroasă. Lucrurile s-au schmbat, însă, în urmă cu câteva luni atunci când l-a întâlnit pe cel care îi este alături, un angajat al Ministerului Afacerilor Externe.

  • Cea mai sancţionată curvă din Capitală are 28 de ani şi a adunat până acum peste 900 de amenzi. Suma pe care trebuie să o plătească statului se ridică la peste patru miliarde de lei vechi. Steluţa Drăgan nu a achitat nici măcar un leu şi doreşte să ajungă în Cartea Recordurilor pentru cea mai amendată prostituată din lume.

  • gabi cristea

    Gabi Cristea și-a răsfățat prietenii virtuali cu o imagine superbă în Ajun de Crăciun, însoțită de o urare veselă. Vedeta și soțul ei s-au pozat la bradul de Crăciun cu micuța Victoria în brațe.