Angelica: «Am tulburare de personalitate»

Ultima actualizare:

    Angelica Constantin  a fost internată la  psihiatrie, cu ani  în urmă
Angelica Constantin a fost internată la psihiatrie, cu ani în urmă

Angelica Constantin e hotărâtă să-şi ia acasă fetiţa şi nu ratează nici un termen al procesului deschis pentru adopţia Măriucăi. Aşa că femeia s-a prezentat, ieri, la tribunal unde a adus certificatul medical cerut de magistraţi. Susţine că nu are nici o problemă de sănătate care să o împiedice să-şi crească micuţa.

”Am făcut analizele la Spitalul Obregia, acolo unde am fost internată cu ani în urmă, când am avut un şoc. Şi diagnosticul este tulburare de personalitate şi atac de panică”, a dezvăluit pentru Click! Angelica Constantin, după ce a dat din nou cu ochii de judecători. Femeia spune însă că problemele pe care le are nu sunt grave şi pot fi ţinute sub control. 

Nu şi-a vizitat fetiţa timp de cinci ani

“Când mă enervez, mi se face rău şi încep să tremur. Nu mă afectează, pentru că eu nu mă enervez din lucruri minore”, susţine Angelica Constantin. Aşa că nu îşi face griji de faptul că starea ei de sănătate ar putea să influenţeze decizia judecătorilor în acest caz. Are altă nelinişte.  Îi este teamă că procurorul, care a fost în sala de judecată, nu este corect cu ea. “Nu-mi dădea atenţie, nu judeca drept. M-a întrebat de ce nu mi-am vizitat fetiţa cinci ani de zile. Aşa că am făcut cerere de recuzare, care s-a judecat ieri cu uşile închise”, ne-a mai povestit mama naturală a Măriucăi. 

Până la finalizarea procesului deschis la Tribunalul Bucureşti, fetiţa, în vârstă de 8 ani, stă într-un  centru privat pentru copii. Ea a a juns acolo după ce Luminiţa Anghel ar fi anunţat Protecţia Copilului că nu o mai poate ţine pe Măriuca din cauza scandalurilor din ultima vreme. 

Luminiţa Anghel a avut grijă de Măriuca până acum

Luminiţa Anghel (46 de ani) a avut grijă de Măriuca timp de mai bine de cinci ani. În urma scandalurilor pe care le-a tot avut în ultimul an cu mama naturală a fetiței, Angelica Constantin, cântăreața a decis să o lase pe fetiță în centrul de copii.

Reprezentanții Protecției Copilului nu au stat însă degeaba și au demarat procedurile pentru adopția Măriucăi. În procesul deschis, la sfârșitul anului trecut, la Tribunalul București,  pârâţi sunt atât mama naturală a Măriucăi, Angelica Constantin, dar şi „mama” Luminiţa Anghel. Artista mai are un fiu înfiat, David, de 17 ani, și încă un băiat, Filip Nikolas, în vârstă de aproape 4 ani, cu actualul soț, Silviu Dumitriade.

«Cei cu tulburare de personalitate îşi fac rău lor şi celor din jur»

Rodica Năstase, medic primar Psihiatrie, Spitalul "Alexandru Obregia"
Rodica Năstase, medic primar Psihiatrie, Spitalul "Alexandru Obregia"

„Tulburările de comportament au drept caracteristici esenţiale principiul longitudinităţii şi al totalităţii, adică ele însoţesc personalitatea individului toată viaţa şi se manifestă pe majoritatea planurilor comportamentale. Aceste tulburări psihice constau în instabilitatea psiho-motorie, lipsa de adaptare la situaţiile existenţiale şi în manifestări de tip histrionic, adică persoanele se manifestă teatral, de obicei, în public şi urmăresc întotdeauna un beneficiu. Cine suferă de o tulburare de personalitate nu este „nebun”, adică are discernământ asupra faptelor sale. Dacă ar face un tratament recomandat de specialist, simptomatologia s-ar estompa foarte mult. Persoana care suferă de tulburare de personalitate, prin comportamentul său neadecvat, îşi face rău ei, dar şi celor din jur”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net