Andreea Cosma: ”Procurorul Negulescu a fabricat dosare la toată familia”

Ultima actualizare:

    Andreea Cosma
Andreea Cosma

Deputatul PSD, Andreea Cosma, fiica fostului președinte al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, a făcut aseară declarații incediare la adresa procurorului DNA Mircea Negulescu. Aceasta spune că era hărțuită de bărbat și că a pus-o sub control judiciar pentru că era gelos.

”Am avut o relaţie de prietenie. O relaţie platonică cu domnul procuror Negulescu. Nu a existat o relaţie sexuală. L-am cunoscut întâmplător undeva la jumătea anului 2013. A venit însoţit de un client în biroul meu notarial. A început să-mi facă o serie de avansuri. A început să-mi facă curte. A încercat să mă cucerească sentimental, dar încercarea a fost nereuşită. Îmi trimitea flori, prăjituri printr-un prieten foarte apropiat, domnul Dragomir”, a mărturisit Andreea Cosma la România TV.

”Mi-a spus că-mi deschide dosar pentru trafic neautorizat de zbor”

Aceasta spune că nu cedat avansurilor, astfel că după șase luni  a fost sunată de celebrul procuror, care i-a transmis că dacă nu se prezintă într-o oră la Parchet va fi arestată.

”Am ajuns și mi s-a spus că mi se deschide urmărirea penală pentru trafic neautorizat de zbor. Adică a făcut mișto de mine. Mi-a zis că o să mă lase fără casă, fără meserie...copilul va ajunge pe drumuri, iar tatăl meu va trebui să-și dea demisia că altfel voi fi arestată. În paralel a deschis dosare pe numele fratelui și al tătălui. Întâi a avut o atitudine de cuceritor. A vrut să arate cât de puternic este, că mă aruncă în pușcărie. Au durat circa șase luni aceste acțiuni, timp în care mi-a venit în casă cu mascații, mi-a ridicat 26.000 de documente de la biroul notarial,  mi-a încărcat toată arhiva în saci, a început să șantajeze angajatele de la notar că le aruncă în pușcărie dacă nu fac denunţuri împotriva mea. N-am mai putut să lucrez cu secretara pentru ca i-a dat control judiciar”, mărturisește Andreea Cosma.

S-au întâlnit noaptea într-un cimitir

Iar hărțuirea nu se oprește aici. Tânăra spune că a fost pusă sub control judiciar de către procuror, care i-a invocat faptul că ”este gelos și nu mai mă lasă să mă deplasez decât pe ruta București- Ploiești”.

Apoi au început întâlnirile.

”Prima a fost la un cimitir din Ploiești. Eram foarte emoționată. L-am anunțat pe fratele meu să știe de mine. A doua a fost în parcarea de la Românești. A vrut să-și arate dragostea față de mine. Am mai fost la un lac pe ruta București - Ploiești…l-am refuzat diplomat. I-am spus că nu pot să întrețin nici o relație atâta timp cât e însurat”, povestește Andreea.

O chema la DNA ca să-i cânte la chitară

Și după ce a ajuns la DNA, Mircea Negulescu a continuat să o caute. Ba mai mult, o chema des la el birou.  ”Stăteam câte zece minute. La un moment dat m-a invitat în biroul său și mi-a cântat la chitară. Mi-a spus că vrea să creștem împreună o pisică. Am ales una bengaleză... Acest om avea deviații comportamentale. Tot ce a trecut în dosarul penal au fost invenții. Am luat clasare pe dosarul instrumentat de dumnealui pentru că faptele nu există”, a conchis Andreea Cosma.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net