Ana Maria Gheorghițoaia a murit la numai 10 ani. Micuța solistă intrase în comă înainte de Paște

Ultima actualizare:

    Ana Maria Gheorghitoaia avea 10 ani și îi iumise pe toți cu talentul eifoto: captură YouTube
Ana Maria Gheorghitoaia avea 10 ani și îi iumise pe toți cu talentul eifoto: captură YouTube

Ana Maria Gheorghițoaia, solista-minune din Rovinari a murit din cauza unei boli cumplite la numai 10 ani. Cântăreața de muzică populară a intrsat în comă înainte de Paște, a fost transferată la spitalul ”Marie Curie” din București, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Ana Maria Gheorghițoaia a început să se simtă rău înainte de sărbători, iar părinții au dus-o la medicul de familie care i-a prescris un tratament pentru viroză respiratorie. În ciuda tratamentului, micuța s-a simțit din ce în ce mai rău,iar pe 2 aprilie, părinții au dus-o la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Rovinari. De acolo, Ana Maria Gheorghițoaia a fost transferată la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

"Era confuză. Au chemat infecționistul, au chemat neurologul. A fost dusă pe ATI, a făcut convulsii tonico-clonice, cu febră 39, și după aceea s-a stabilit să fie transferată la București, la 'Marie Curie'. Am înțeles că, deocamdată, starea este staționară. Este tot în comă, dar foarte multe nu știm. A fost o suspiciune de encefalită, cu lichid clar. Ulterior s-a stabilit că este o encefalită acută", a precizat joi pentru pandurul.ro, dr. Larisa Panduru, medic în cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj, citată de Jurnalul.ro.

Micuța a fost transferată la spitalul Marie Curie din București, unde s-a stins din viață sâmbătă.

Ana Maria Gheorghițoaia era extrem de talentată, luase mai multe premii la concursuri și chiar filmase primul videoclip.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net