«Am strigat că ne omoară. Apoi am văzut doar sânge în jur»

CLIIMA20121014_0051_1.jpg

Din maşina în care se aflau cei 9 pasageri a mai rămas doar o grămadă de metal
Citeste tot despre: 

Opt morţi, un singur supravieţuitor. Acesta este bilanţul carnagiului petrecut sâmbătă seara pe o şosea din judeţul Arad. Anchetatorii cred că şoferul microbuzului ar fi adormit la volan, supravieţuitorul tragediei îi contrazice.

Teribilul accident s-a petrecut sâmbătă seară, pe DN 7, între localităţile arădene Lipova şi Odvoş. Victimele se aflau într-un autoturism monovolum Fiat Ulysse care a fost lovit de un tir. În maşină se aflau nouă persoane, deşi acesta avea doar şapte locuri. Din primele cercetări a reieşit că autoturismul a intrat pe contrasens, deoarece şoferul a adormit. Dar singurul supravieţuitor care se afla în maşină spune că lucrurile nu au stat aşa. Cosmin Florin Cuzman, de 36 de ani, se află acum la terapie intensivă.

CLIIMA20121014_0052_1.jpg

Din maşina în care se aflau cei 9 pasageri a mai rămas doar o grămadă de metal

Acesta rememorează cu groază momentele prin care a trecut. El i-a povestit fratelui său tot ce îşi aminteşte. „Au ajutat o cunoştinţă la construcţia casei, apoi au plecat spre Chesinţ, satul în care locuiau toţi. La trei kilometri, după cum mi-a povestit Cosmin, cei din autoturism au văzut cum un TIR taie o curbă şi vine spre ei. Atunci fratele meu a spus «ne omoară pe toţi» şi a închis ochii. S-a trezit apoi că în jurul lui este numai sânge. Şi-a dat seama că doar el mai trăieşte.A văzut cum vine elicopterul.

A fost conştient tot timpul. El se afla pe bancheta din spate şi avea centura pusă. Mereu îşi punea centura când se urca într-o maşină", spune Costel, fratele celui care a supravieţuit tragicului accident. În ceea ce priveşte starea în care se află Cosmin, fratele lui spune că medicii l-au asigurat că este în afara orcărui pericol. „Are doar nişte coaste rupte", mai spune Costel.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1