«Am câştigat 500 de milioane la păcănele, dar nu vor să-mi dea banii!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un sucevean susţine că a dat marea lovitură. A câştigat la jocuri de noroc 500 de milioane de lei vechi. El nu a primit însă nici un leu pentru că reprezentanţii firmei nu i-au recunoscut câştigul. Tânărul este hotărât să îşi angajeze un avocat şi să se judece cu ei.

Cristian Bergheva (31 de ani) a jucat sâmbătă seară la păcănele. El a fost convins că a obţinut marele pot, în valoare de 50.000 de lei.

Surpriza a apărut în momentul în care bărbatul a dorit să-şi ridice banii, iar reprezentanţii firmei unde se află aparatele de joc, Mozzart Sports Bet, i-au comunicat că are de încasat de 50 de ori mai puţin, adică 1.000 de lei.

Nemulţumit, suceveanul a chemat câţiva prieteni în calitate de martori, dar şi un echipaj al Poliţiei. A depus şi reclamaţie, atât la Poliţie, cât şi la Protecţia Consumatorilor, iar cele două instituţii au demarat o anchetă. „Nu ştiu dacă o să mai văd eu banii ăştia vreodată, dar îi dau în judecată. Nu-i furt pe faţă, e tâlhărie la drumul mare", a spus, revoltat, Cristian Bergheva. Între timp, reprezentanţii Serviciului Judeţean de Metrologie Legală Suceava au verificat aparatul, iar concluziile lor par să fie favorabile firmei de jocuri de noroc.

simeon stalpnicul png

„Suma pe care o are de primit persoana care a depus reclamaţia este de 1.000 de lei. Acea imagine cu câştigul de 50.000 de lei este o reclamă pentru stimularea jucătorilor şi nu ca urmare a vreunei acţiuni a persoanei respective la butoanele aparatului.Este adevărat că acea imagine mai mult derutează şi poate nu ar fi trebuit să apară pe ecran", a menţionat Gheorghe Hriţuc, expert în metrologie.

Reprezentanţii Mozzart Sports Bet spun că aşteaptă concluziile anchetei, iar la final îl vor da în judecată pe cel care i-a reclamat şi a adus prejudicii de imagine firmei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net