Am bolid şi sunt baştan, mi-am pus număr «Ţigan»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Romii bogaţi nu ezită să-şi etaleze avuţia şi numele pe unde apucă. Care pe casă, care pe geam, care chiar pe maşină. Bolidul cu numărul „Tiganu" face furori prin Hunedoara. Totul este cât se poate de legal, maşina fiind înmatriculată în Anglia, unde şoferii pot alege orice combinaţie pentru număr.

Proprietarul unei maşini BMW, pe care locuitorii Hunedoarei to pot vedea expusă în parcările din zona centrală a municipiului, a ales o plăcuţă de înmatriculare cel puţin ciudată la prima vedere. „TIGANU" este numărul inscripţionat al autoturismului estimat la peste 80.000 €. Maşina e înmatriculată în Marea Britanie, însă posesorul acesteia a adus-o de curând în ţară. Nu este nimic ilegal în a avea un astfel de număr de înregistrare.

„Proprietarul poate circula cu ea, pentru o perioadă nelimitată, potrivit reglementărilor actuale", a precizat Nicolae Marin, şeful Serviciului de Înmatriculări de Autovehicule Hunedoara.

Clădirea din imagine, deşi are valoare istorică, este deţinută acum de un ţigan bogat din Timişoara  care şi-a „marcat” teritoriul cum a ştiut el mai bine

simeon stalpnicul png

Un alt rom din Hunedoara a găsit o soluţie „locală" pentru a ieşi şi mai mult în evidenţă datorită maşinii lui. Şi-a înregistrat autoturismul Hummer, estimat la peste 120.000 de euro, cu numărul HD - JPN, prescurtarea de la „Jupân".

Bărbatul locuieşte în cartierul de lux al romilor bogaţi de la marginea municipiului, într-una din vilele inscripţionate cu numele proprietarilor. Cele mai multe dintre palatele romilor bogaţi au primit nume. Piedone, Hozulo, Sherif şi Peşte sunt numai câteva dintre inscripţiile de pe acoperişul vilelor din cartierul numit „Pipera de Hunedoara".

Vila lui Piedone este ridicată într-un cartier de romi din Hunedoara

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net