Alina Gorghiu s-a căsătorit în secret

gorghiuuntitled-1.jpg

Alina Gorghiu se afişează de câteva zile cu verigheta pe deget. Lucian Isar nu este la prima căsătorie
Foto: Mediafax
Citeste tot despre: 

La fel de discret cum şi-au început relaţia, tot aşa şi-au şi oficializat-o. Click! a aflat, în exclusivitate, că Alina Gorghiu, preşedintele PNL, s-ar fi căsătorit recent, în secret, cu iubitul ei, Lucian Isar.

Tace şi face! Alina Gorghiu (38 de ani) a devenit recent soţia lui Lucian Isar. Cel puţin aşa au povestit pentru Click! apropiaţii unuia dintre cele mai discrete cupluri din politică. „Alina şi Lucian şi-au dorit să facă acest pas important pentru viaţa lor în mare discreţie. La cununia civilă au participat doar apropiaţii”, ne-au dezvăluit surse din anturajul cuplului. Preşedintele PNL şi-a oficializat astfel relaţia pe care o are de aproape trei ani cu economistul Lucian Isar (39 de ani), fost ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta. 

20145-act-4.jpg

2014. Surprinşi de paparazzi, şi-au recunoscut relaţia
Foto: Ciao!

 

Cei doi nu au dorit niciodată să vorbească prea mult despre relaţia lor, însă în vara trecută, când au fost fotografiaţi împreună de paparazzi, nu au negat că formează un cuplu. În aceeaşi notă discretă a avut loc la începutul acestui an şi ceremonia de la primărie. Mândră de noul statut, Alina Gorghiu poartă de atunci pe mâna stângă verigheta. Şefa liberalilor este la prima căsnicie, în schimb soţul ei a mai fost căsătorit cu Krisztina Kormoczi, o româncă de origine maghiară, care stătea mai mult la Londra.
Isar are un CV impresionant, deţinând funcţia de vicepreşedinte la Citibank România, apoi cea de vicepreşedinte la Bancpost. Are studii de matematică la Universitatea din Bucureşti şi de finanţe-bănci la ASE, un master în matematici financiare la Oxford, MBA la Universitatea din Chicago şi programe avansate urmate la Harvard. Acum e consilier la Banca Feroviară.

Mâna dreaptă a preşedintelui Iohannis

mana-dreapta5-act-3.jpg

Foto: Mediafax

Din decembrie 2014, Alina Gorghiu (38 de ani) este copreşedinte al Partidului Naţional Liberal, alături de Vasile Blaga. Membră a partidului din 2002, Gorghiu a fost purtător de cuvânt al PNL în campania pentru prezidenţiale şi prim-vicepreşedinte al partidului. În 2001 a absolvit Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative din cadrul Universităţii Creştine “Dimitrie Cantemir”, după care a urmat facultatea cu acelaşi profil de la Universitatea Piteşti, iar din 2012 este doctor în drept, titlu obţinut la Universitatea Al. I. Cuza din Iaşi. Alina Gorghiu a intrat în cursa pentru şefia PNL cu o zi înainte de alegeri, susţinută chiar de Klaus Iohannis, moment în care Teodor Atanasiu s-a retras şi i-a acordat susţinerea. 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • alina gorghiu, vasile blaga, alegeri pnl, presedinti

    Deputatul Alina Gorghiu a fost aleasă de liberali în funcția de președinte al partidului, în detrimentul contracandidatului său Lodovic Orban.

  • Alina Gorghiu a fost aleasă în funcţia de preşedintele al Partidului Naţional Liberal (PNL). Ea a obţinut 48 de voturi, în timp ce Ludovic Orban, contracandidatul ei, doar 27.

  • victor ponta alina gorghiu parlament discurs motiune cenzura

    Premierul Victor Ponta a susținut, în această dimineață, marți, 29 septembrie, un discurs în plenul Parlamentului, înainte de începerea votului pe moțiunea de cenzură depusă de PNL.

  • Alina Gorghiu

    Copreședintele PNL Alina Gorghiu spune că a observat și în acestă dimineață ”filajul mașinilor” care o însoțesc de câteva luni în trafic și că a aflat de la parlamentari PSD care nu sunt de acord cu aceste metode că se instrumentează plângeri și se cercetează tot ce a făcut în ultimii zece ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1