Alin Cocoş : «Bă, te calc cu maşina»!

Ultima actualizare:

    Alin Cocoş s-a dat jos furios  şi Porsche Cayenne, maşina pe  care o conducea,  ca să-i  facă „praf” pe poliţişti
Alin Cocoş s-a dat jos furios şi Porsche Cayenne, maşina pe care o conducea, ca să-i facă „praf” pe poliţişti

Copiii de bani gata au un tupeu fantastic. Se cred chiar mai presus de lege şi îi privesc pe poliţişti ca pe ultimii oameni. Este şi cazul lui Alin Cocoş, fiul vitreg al Elenei Udrea, care a făcut circ în plină stradă. Supărat că a fost tras pe dreapta, acesta l-a ameninţat pe agent că dă cu maşina peste el.

Conduce numai maşini de sute de mii euro şi se crede regele şoselelor. Alin Cocoş, 23 de ani, a fost oprit, joi după-amiză, în Bucureşti, de poliţişti, după ce nu le-a acordat prioritate nici pietonilor, nici şoferilor aflaţi în trafic.

„Se afla pe Bd. Nicolae Bălcescu, a făcut la stânga spre str. Dem I. Dobrescu, fără să acorde prioritate", ne-au explicat poliţiştii de la Rutieră. Supărat că oamenii legii au avut tupeul să-l tragă pe dreapta şi să-l sancţioneze, tânărul s-a comportat ca pe maidan.

S-a dat jos din Porsche şi a început să-i ameninţe pe poliţişti că-i dă afară din serviciu.

„Bă, te calc cu maşina! Te dezbrac de grade", a urlat la agentul de circulaţie care i-a completat procesul verbal de contravenţie. Disperarea l-a cuprins şi mai tare pe Cocoş în momentul în care poliţistul a refuzat să vorbească la telefon cu persoana la care tânărul apelase ca să-l salveze.

Surse din cadrul Poliţiei ne-au mărturisit că „persoana" era, se pare, chiar tatăl său, Dorin Cocoş. Cel care a avut tupeul să-l înfrunte pe fiul vitreg al Elenei Udrea este un agent tânăr, Marius Călin Asa, cunoscut pentru rigurozitatea cu care aplică legea. „Dacă ai greşit, nu te iartă. Este un tip foarte corect", l-au descris colegii pe Călin. Alin Cocoş crede, însă, despre omul legii că a avut un comportament abuziv şi că s-a purtat aşa cu el fiindcă este fiul Elenei Udrea.

L-a amendat cu 1.160 de lei

Tot circul l-a costat scump pe Alin Cocoş. Oamenii legii nu au fost impresionaţi de scandalul făcut de tânăr, astfel că l-au amendat drastic cu 1.160 de lei.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Mai exact, l-au sancţionat cu 560 de lei pentru neacordare de prioritate , i-au suspendat permisul pentru 60 de zile şi i-au mai dat încă 600 de lei amendă pentru tulburarea liniştii publice. În plus, fiul Elenei Udrea a primit o dovadă cu drept de circulaţie de doar nouă zile, şi nu de 15 zile, aşa cum prevede legea.

«Nu l-am certat pe poliţist» Lucian Diniţă, şeful Poliţiei Rutiere

Alin Cocoş a încercat să-i facă zile fripte agentului de circulaţie. Surse din cadrul Poliţiei ne-au spus că Asa Călin Marius a fost chemat, ieri, în biroului şefului cel mare: Lucian Diniţă. Întrebat dacă este adevărat, comisarul a negat vehement.

„Când vreodată mi-am certat eu oamenii pentru că au aplicat legea? Niciodată! Am văzut la televizor toată povestea. Nu-l cunosc pe poliţist şi nici pe Alin Cocoş. Dacă a încălcat legea, răspunde", ne-a declarat Diniţă.

Am mai fost tras pe dreapta şi în urmă cu şase luni

Alin Cocoş e obişnuit să fie oprit de poliţişti, dar, totodată, să se şi înţeleagă cu ei. Acesta a plecat pe 29 aprilie spre mare, împreună cu o gaşcă de prieteni. Toţi conduceau numai maşini de lux: el un Bentley, iar un al tânăr care era cu el un Ferrari.

În dreptul localităţii Feteşti, unde se plăteşte taxa de autostradă, Cocoş a fost oprit de poliţie. Fotoreporterii Click! l-au surprins chiar în momentul în care ducea tratative cu oamenii legii. A stat la taclale cu unul dintre poliţişti şi, se pare, că a dat-o la pace cu acesta.

Nu se ştie dacă agentului de circulaţie i-a fost teamă de repercusiuni sau pur şi simplu a trecut cu vederea faptul că Alin şi prietenii lui au încălcat legea.

Alin a plecat la mare cu un Bentley şi a fost oprit de poliţişti

simeon stalpnicul png

Fiul Elenei Udrea a încercat să-l înduplece pe poliţist, împreună cu prietenul lui, care conducea un Ferrari

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net