Alexandru Cumpănașu, reacție violentă pe TikTok, după ce a fost acuzat că profită de naivitatea copiilor

Ultima actualizare:

    Alexandru Cumpănașu a reacționat violent după ce a fost acuzat că profită de naivitatea copiilor Sursă foto: Arhivă Click!
Alexandru Cumpănașu a reacționat violent după ce a fost acuzat că profită de naivitatea copiilor Sursă foto: Arhivă Click!

Alexandru Cumpănașu își continuă activitatea pe TikTok, deși a intrat în vizorul polițiștilor care s-au autosesizat după ce acesta a purtat pe platformă discuții nepotrivite cu elevi minori. Contul de TikTok a lui Alexandru Cumpănașu este urmărit de sute de mii de copiii, iar recent fostul candidat la prezidențiale a reacționat agresiv atunci când a primit o întrebare din partea unui internaut.

În ultimele zile, Alexandru Cumpănașu a stârnit controverse. Au ieșit la iveală discuții nepotrivite pe care le poartă cu elevii minori pe contul personal de TikTok. Policianul îi instigă la ură pe elevi și le vorbește degajat despre escapdele sale sexuale. Le face complimente elevelor, spunându-le că sunt drăguțe sau că "par dezvoltate pentru vârsta lor", sau comentează melodiile recent apărute. Întrebat de un internaut, pe TikTok, de ce profită de naivitatea copiilor care îl urmăresc, Alexandru Cumpănașu a avut o reacție halucinantă: a început să îi arunce cuvinte dure, deși era urmărit de alte mii de persoane. 

Poliţia s-a autosesizat şi cercetează dacă discuţiile cu minorii pe care le-a purtat fostul candidat la alegerile prezidenţiale nu intră cumva în sfera Codului Penal. Totodată, experţi din ONG-uri care militează pentru drepturile copilului cred că asistăm la o nouă formă de bullying în rândul tinerilor, potrivit Adevărul.

Ministrul Educației a vizionat o parte dintre clipurile video încărcate de Alexandru Cumpănașu și le-a considerat deranjante. „În Educaţie sunt probleme multiple şi foarte serioase precum redeschiderea şcolilor, consultarea privind planurile-cadru pentru întreg învăţământul liceal. Ceea ce aduceţi dvs în discuţie este fără îndoială o problemă importantă, este o modalitatea de a dezechilibra un sistem de educaţie foarte greu-încercat, cu probleme cronice peste care s-au suprapus problemele sanitare, peste care se suprapun probleme economice. Deci, într-un moment în care este nevoie mai mult decât oricând de solidaritate între elevi, profesori şi părinţi intervin astfel de…factori perturbatori, care induc dezechilibre majore, de care oricum nu avem nevoie. Este o problemă căreia trebuie să-i acordăm atenţia cuvenită”, a declarat ministrul Educaţiei.

Citește mai multe pe Adevărul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net