Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă: «Neagă că a violat-o pe Alexandra. Au dormit în același pat»

alexandru_bogdan_avocat_dinca.jpg

alexandru bogdan avocat gheorghe dinca
Alexandru Bogdan, primul avocet al lui Dincă, a declarat că suspectul crimelor de la Caracal i-a mărturisit unui polițist că este vinovat
Foto: colaj Click!

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a fost invitatul lui Marius Tucă la emisiunea pe care acesta o moderează la Mediafax. Apărătorul din oficiu a povestit ce le-a spus presupusul criminal de la Caracal anchetatorilor. Șocant este că neagă că a violat-o pe Alexandra Măceșanu, deși copila de 15 ani a spus la 112 că a fost abuzată sexuală. Mai mult, Dincă a zis că în prima noapte petrecută în "casa groazei", adolescenta a dormit în același pat cu el.

Cum a devenit Alexandru Bogdan avocatul lui Gheorghe Dincă

alexandru_bogdan_avocat_gheorghe_dinca.jpg

alexandur bogdan primul avocat al lui gheorghe dinca
Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a fost invitatul lui Marius Tucă în emisiunea pe care o realizează pentru Mediafax
Foto: captură Marius Tucă Show

 

Alexandru Bogdan a povestit în emisiune cum a ajuns să fie avocatul lui Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că a fost sunat de o grefieră la 3 dimineața, în ziua de 27 iulie, iar o oră mai târziu se afla la sediul DIICOT Craiova, acolo unde l-a întâlnit pe suspectul încătușat și păzit de polițiști. "Am purtat o discuție foarte scurtă cu inculpatul. M-am prezentat, i-am spus că sunt avocatul din oficiu. L-am rugat să-mi spună dacă știe care sunt acuzațiile. Nu mi-a dat multe detalii, mi-a zis doar că nu e vinovat. L-am perceput ca pe o persoană îngândurată și am încercat să aflu mai multe de la dânsul. Mi-a spus că nu are nicio legătură cu acuzațiile care i se aduc. "

În biroul procurorului s-au aflat acuzațiile inițiale: trafic de persoane, în ceea ce o privește pe Luiza Melencu, trafic de minori și viol, în cazul Alexandrei Măceșanu.

După cinci ore la DIICOT, Gheorghe Dincă nu a recunoscut nimic. Inculpatul și avocatul său au fost duși la Caracal, pentru perechizții în casa lui Dincă, de unde au și fost ridicate probe. În acest interval de timp, inculpatul nu a fost agitat.

Gheorghe Dincă și-a recunoscut faptele în a treia zi de anchetă, în fața unui polițist

 

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Dincă, a declarat că suspectul crimelor de la Caracal i-a mărturisit unui polițist că este vinovat, în cea de-a treia zi de anchetă.

"În foişor au stat de vorbă (Dincă și poliţistul – n.r.), după care am fost anunţaţi că dânsul vrea să îşi recunoască faptele. A fost o mărturisire în faţa poliţistului, apoi în curte în faţa mea, a procurorului şi a poliţistului. A spus <<vreau să vă spun adevărul în acest caz şi să vă spun că eu am comis faptele>>. A luat-o cronologic, dacă îmi amintesc, a vorbit despre cazul Luizei, în detaliu, cum a luat-o la ocazie", a declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, la emisiunea "Marius Tucă Show".

Gheorghe Dincă a afirmat că a ucis-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii

luiza_melencu.jpg

luiza melencu
Luiza Melencu a dispărut în aprilie
Foto: arhivă personală

 

Dincă ar fi afirmat că a întreținut relații intime cu Luiza cu acordul acesteia, iar din cauza unui conflict, a lovit-o mortal pe fata de 18 ani. “După ce a constat că a decedat, a intrat într-o stare de panică. A conștientizat că s-a întâmplat ceva foarte grav și o oră a fost foarte agitat. Spune că a încercat să o resusciteze, iar starea de panică puternică a survenit când a constatat că Luiza este decedată. A luat decizia de a abandona cadavrul. A spus că asta s-a întâmplat în ziua în care a luat-o la autostop.”

Gheirghe Dincă și-a schimbat declarația în privința Luizei Melencu

În 29 iulie, Gheorghe Dincă a povestit anchetatorilor că ar fi ucis-o pe Luiza la mijlocul lui iulie. Conform unor surse din anchetă, Gheorghe Dincă a povestit ce s-a întâmplat cu Luiza, care a fost răpită din Caracal pe 14 aprilie 2019. El a luat-o tot la ocazie, ca pe Alexandra, a violat-o timp de trei luni, a ucis-o și i-a aruncat cadavrul în Dunăre sau Olt. Decizia de a o ucide a luat-o la jumătatea lui iulie, după ce a aflat că dosarul dispariţiei fetei ar fi ajuns la DIICOT.

Gheorghe Dincă neagă că a violat-o pe Alexandra Măceșanu

4-act-1-alexandra2-3col.jpg

Alexandra Măceşanu a fost omorâtă, potrivit asasinului, pe 25 iulie
Foto: Inquam Photos

 

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a povestit, la emisiunea "Marius Tucă Show", ce le-a spus principalul suspect al crimelor din Caracal anchetatorilor cu referire la Alexandra Măceşanu. Acesta a susţinut că nu a violat-o şi că au dormit în acelaşi pat în noaptea răpirii.

„A declarat că, în timp ce circula cu mașina personală, i-a făcut semn să oprească. Alexandra i-a făcut semn să o ia cu mașina de la Dobrosloveni la Caracal și a efectuat acest transport, a avut niște discuții în mașină în care inculpatul a încercat să se apropie de Alexandra, a tras niște apropo-uri, a avut discuții referitoare la raporturi sexuale. Nu au fost discuții directe, ci niște apropo-uri în acest sens și i s-au oferit și niște sume de bani și ea a refuzat. A oprit mașina, a lovit-o, s-a dat jos, a urcat în spate, a avut momente de inconștiență. Ce pot să vă spun e că a rămas sprijinită cu capul de bancheta din față și el a revenit la volan și s-a dus acasă. Dânsul nu spune că a violat-o. Noaptea a rămas acolo, toată noaptea. Au dormit în același pat, dar nu s-au consumat raporturi sexuale”, a declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, la "Marius Tucă Show".

gheorghe_dinca.jpg

gheorghe dinca
Gheorghe Dincă este păzit în permanență

 

"Din ceea ce-mi amintesc, a declarat că nu a deţinut raport sexual, nu a fost de acord Alexandra şi nu a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta. S-a trezit dimineaţa, a plecat la piaţă, ea i-a dat un bileţel pe care se menţionau medicamentele, avea nişte medicamente pe care le lua în mod frecvent, i-a indicat ce medicamente să-i cumpere. A fost în Caracal la piaţă şi la Craiova. A venit, a găsit-o pe Alexandra cu telefonul în mână, moment în care s-a înfuriat şi a lovit-o. A lovit-o, o singură lovitură declară că a aplicat şi, în urma loviturii, a căzut cu capul de podea şi, în acel moment, a urmat o perioadă de agonie. Dânsul spune că a încercat mai multe manevre de resuscitare care nu au reuşit şi a constatat decesul şi a declarat că a decis să o incinereze în butoiul din curte. De la ora 2 până seara la 8, cam 6-7 ore (ar fi durat incinerarea -n.r.)", a completat apărătorul din oficiu.

 

Citește și:

Mărturiile halucinante ale lui Dincă cu privire la Luiza: «I-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea că nu vrea»

Alexandra Măceșanu a fost strâns legată de pat cu o sfoară şi lăsată să zacă pe podea, în ultima sa noapte

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...
 
 

Citește și

 • gheorghe dinca

  Am intrat în a patra săptămână de cercetări la casa ororilor din Caracal, timp care s-a până acum s-a scurs în defavoarea anchetatorilor care nu au prea reuşit să pună cap la cap puzzle-ul crimelor de la Caracal. În tot acest timp, Gheorghe Dincă, principalul supect în acest caz, şi-a recunoscut faptele oribile, ba chiar a fost cuprins de remuşcări şi a cedat nervos în faţa oamenilor legii. Potrivit unor surse din anchetă, monstrul din Caracal a vrăsat câteva lacrimi şi a mărturisit că regretă ce a făcut.

 • alexandra macesanu ioan macesanu

  Părinţii Alexandrei Măceşanu, adolescenta de 15 ani care ar fi fost ucisă şi arsă de Gheorghe Dincă, sunt la capătul puterilor. Tatăl fetei a publicat o scrisoare în care explică cum i-a cerut ajutorul vărului său Alexandru Cumpănaşu să-i reprezinte în faţa autorităţilor şi le cere tuturor celor care îl critică să se abţină de la comentarii.

 • Părinții Luizei Melencu și ai Alexandrei Măceșanu

  Părinții Luizei Melencu s-au dus acasă la Alexandra Măceșanu, după ce DIICOT a confirmat că oasele găsite într-un butoi din casa lui Gheorghe Dincă aparțin adolescentei de 15 ani. Cele două familii încă speră într-un miracol.

 • casa criminalului dinca din caracal

  Zi decisivă la Caracal, acolo unde anchetatorii se află deja în a treia săptămână de percheziţii la casa lui Gheorghe Dincă în căutarea de noi probe. S-a început curăţenia generală în curtea de peste 2.500 metri pătraţi, unde suspectul a strâns maldăre de fiare vechi şi gunoaie, care acum sunt scoase din perimetru pentru a se începe verificările amănunţite. Surse din anchetă au declarat că de miercuri, anchetatorii ar putea folosi aparatură specială pentru scanat solul, astfel încât să poată descoperi și alte probe posibil îngropate în pământ sau în gropile betonate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1