Alexandra Măceșanu a fost strâns legată de pat cu o sfoară şi lăsată să zacă pe podea, în ultima sa noapte

Ultima actualizare:

    Cum a arătat ultima noapte din viața Alexandrei Măceșanu
Cum a arătat ultima noapte din viața Alexandrei Măceșanu

Potrivit probelor luate de la faţa locului, din locuința presupului criminal şi explicaţiilor sumare oferite de Gheorghe Dincă, în noaptea dinaintea crimei, Alexandra ar fi fost legată strâns cu o sfoară groasă de scheletul metalic al patului pentru a nu putea fugi. În noaptea de miercuri spre joi, fata a dormit în aceste condiţii în timp ce criminalul a dormit în pat.

Potrivit surselor din anchetă, viața Alexandrei a fost curmată în chinuri, iar în ultima seară. Ea a fost strânsă cu o sfoară groasă de scheletul metalic al patului, timp în care Dincă dormea. 

„Am făcut un fel de reconstituire a ceea ce s-a întâmplat în cameră. Am comparat informaţiile furnizate de Alexandra la telefon cu ceea ce puteam vedea noi, din poziţia în care am stabilit că se afla”, susţin sursele din anchetă, informează libertatea.ro.

„Urmele găsite şi declaraţiile bărbatului ne-au condus la ipoteza că Dincă a dormit o noapte cu fata în cameră. Şi a recunoscut. Ca s-o supravegheze, el a dormit în patul pe care era aşezată o saltea, iar Alexandra pe jos legată strâns cu o sfoară pentru baloţi de scheletul metalic al patului, de fapt de unul dintre picioarele patului”, mai spun investigatorii, potrivit adevărul.ro.

Ce spun anchetatorii despre oasele găsite în pădure

Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt DIICOT, a anunțat că Gheorghe Dincă, criminalul din Carcal, a dezvăluit faptul că a abandonat un sac, care conținea oase arse și cenușă. Potrivit Mihaelei Porime, Gheorghe Dincă susţine că a ucis-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii şi că rămăşiţele îi aparţin acesteia.

Mihaela Porime a declarat faptul că s-a găsit un corp într-o pădure de lângă Caracal, la mică distanță casa lui Gheorghe Dincă, potrivit news.ro. În această pădure ar fi fost găsite oase, într-un loc indicat de Dincă despre care criminalul susține că ar fi ale Luizei. Chiar dacă la începutul anchetei, Dincă susținuse că a aruncat trupul Luizei în Dunăre sau în Olt, acum pare să spună adevărul despre locul unde s-ar afla rămăşitele fetei. 

„S-au continuat cercetările la locuinţa inculpatului şi a avut loc o conducere în teren cu inculpatul, unde acesta a declarat că a abandonat un sac care conţinea fragmente osoase arse şi cenuşă. Aceasta trebuie să fie cernută pentru a vedea ce resturi mai sunt acolo. (...) Din declaraţia sa, el aşa a declarat că este trupul Luizei. Până nu avem rezultatele de laborator, nu ne putem pronunţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net