Gheorghe Dincă ar fi ucis-o pe Luiza în ziua răpirii. Ce spun anchetatorii despre oasele găsite în pădure

Ultima actualizare:

    DIICOT, declarații despre rămășițele găsite în pădurea despre care Dincă ar fi ascuns trupul Luizei MelencuFoto Mediafax.ro
DIICOT, declarații despre rămășițele găsite în pădurea despre care Dincă ar fi ascuns trupul Luizei MelencuFoto Mediafax.ro

Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt DIICOT, a anunțat că Gheorghe Dincă, criminalul din Carcal, a dezvăluit faptul că a abandonat un sac, care conținea oase arse și cenușă. Potrivit Mihaelei Porime, Gheorghe Dincă susţine că a ucis-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii şi că rămăşiţele îi aparţin acesteia.

Mihaela Porime a declarat faptul că s-a găsit un corp într-o pădure de lângă Caracal, la mică distanță casa lui Gheorghe Dincă, potrivit news.ro. În această pădure ar fi fost găsite oase, într-un loc indicat de Dincă despre care criminalul susține că ar fi ale Luizei. Chiar dacă la începutul anchetei, Dincă susținuse că a aruncat trupul Luizei în Dunăre sau în Olt, acum pare să spună adevărul despre locul unde s-ar afla rămăşitele fetei. 

„S-au continuat cercetările la locuinţa inculpatului şi a avut loc o conducere în teren cu inculpatul, unde acesta a declarat că a abandonat un sac care conţinea fragmente osoase arse şi cenuşă. Aceasta trebuie să fie cernută pentru a vedea ce resturi mai sunt acolo. (...) Din declaraţia sa, el aşa a declarat că este trupul Luizei. Până nu avem rezultatele de laborator, nu ne putem pronunţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Potrivit acesteia, Gheorghe Dincă a susţinut că a folosit aceeaşi metodă ca în cazul Alexandrei şi că agresiunea s-a produs tot în locuinţa sa. Purtătorul de cuvânt al DIICOT a precizat că, până la acest moment, nu sunt indicii că ar fi mai multe victime şi nici că Gheorghe Dincă ar fi avut complici.

Până acum nu a fost găsit telefonul Luizei. Dincă susţine că ar fi ucis-o pe fată în ziua în care a răpit-o, iar până în acest moment nu se ştie dacă acesta a şi violat-o, potrivit declaraţiilor reprezentantului DIICOT.

Mihaela Porime a mai transmis faptul că „sunt ridicate în fiecare zi urme criminalistice care urmează să fie procesate”.

Dincă a crezut că fetele sunt prostituate 

Principalul suspect în Cazul din Caracal le-a spus anchetatirilor în timpul audierilor că era convins că cele două adolescente, Luiza şi Alexandra, ar fi fost prostituate şi că le-a oferit bani în schimbul serviciilor sexuale. Surse din cadrul anchetei spun că bărbatul în vârstî de 66 de ani arestat pentru crimă ura femeile în general, însă în special pe cele care-şi vindeau trupul. În ultimii ani, ar fi dezvoltat o obsesie: toate tinerele din ziua de azi sunt „curve”, potrivit Adevărul. 

Declarațiile halucinante ale acuzatului de crimă

Aşa ar fi crezut şi despre Luiza, dar şi despre Alexandra, atunci când le-a luat la ocazie cu maşina personală. Dincă le-ar fi spus ambelor fete că vrea să întreţină relaţii intime cu ele. Suspectul a declarat la audieri că ambelor le-a oferit bani. „Au zis că-s fete cuminţi, dar am fost sigur că nu e aşa”, le-ar fi spus Dincă anchetatorilor.

Despre Luiza, criminalul a povestit că, atunci când a luat-o la ocazie, era foarte vorbăreaţă. În mintea lui bolnavă, a interpretat tot ce i-a spus fata aşa cum a dorit. „Zicea că a vrut sa scoată bani de la bancomat, că-i trimisese maică-sa. Când a zis că n-a reuşit să scoată banii, am ştiut că făcea aluzie să-i dau eu. Şi i-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea ca nu vrea”, a mai declarat Dincă.

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net