Alerte de călătorie. În Grecia sunt incendii de vegetație

alerta_calatorie_grecia_incendii_vegetatie.jpg

alerta de calatorie in grecia sunt incendii de vegetatie
Alertă de călătorie: în Grecia se menţine ridicat riscul unor incendii de vegetaţie
FOTO: adevarul.ro

Aveți grijă dacă plecați din țară! În Ucraina sunt prognozate ploi severe, vânt puternic şi frig, iar în Grecia se menţine ridicat riscul unor incendii de vegetaţie.

Informați-vă înainte de a pleca din țară! Ministerul de Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Ucraina, unde, de marţi până joi (25 -27 septembrie), sunt prognozate ploi severe, vânt puternic şi scădere drastică a temperaturilor, iar în unele zone se aşteaptă chiar îngheţ la suprafaţa solului. Totodată, MAE atrage atenţia că în Grecia se menţine ridicat riscul de producere a unor incendii de vegetaţie.

În Grecia sunt incendii de vegetație

Secretariatul General de Protecţie Civilă grec avertizează că se menţine riscul ridicat de incendiu (nivel 4, pe o scara de la 1 la 5), începând de luni (24 septembrie), pentru următoarele regiuni: Peninsula Attica; Insula Evia; Insulele Cicladice; Peloponez; Insulele Sporades, Skyros, Chios, Lesvos şi Samothraki.

În Ucraina este frig și viscol

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Ucraina că, de marţi până joi, autorităţile locale au prognozat schimbarea drastică a condiţiilor meteorologice, ploi severe, uneori cu furtuni, vânt puternic de peste 90 km/h. În regiunile centrale, de est şi de sud se aşteaptă îngheţ la suprafaţa solului.

Loading...