Alertă cu bombă la sediul România Tv! Cel care a făcut amenințarea a fost prins

Ultima actualizare:

    Alertă cu bombă la sediul România TvFoto: Știri pe surse
Alertă cu bombă la sediul România TvFoto: Știri pe surse

Pirotehniștii s-au deplasat vineri seară, 15 februarie, la sediul televiziunii România TV, din Casa Presei, după ce redacția a primit un e-mail în care un bărbat susținea că în sediu se află o bombă.

UPDATE: Autorităţile l-au prins pe bărbatul care a ameninţat că va arunca în aer sediul România TV. Este vorba despre un fost jurnalist, în prezent pensionat, în vârstă de 70 de ani, anunță capital.ro. Absolvent al facultăţii de ziaristică, Tătar a lucrat la Radio Timişoara.

„Vă avertizez: sediul vostru va sări în aer!!! este o victorie a ROMÂNILOR ADEVĂRAȚI!!!!”, se arată în mail-ul trimis pe adresa redacției România TV de un individ pe nume Ioan Alex Tătar, publicat de postul TV. La ora la care a fost trimis e-mail-ul cu amenințarea, în sediul televiziunii se afla ministrul Apărării, Gabriel Leș, invitat la o emisiune. La fața locului s-au deplasat pirotehniști și mai multe echipaje de poliție, care investighează situația. Potrivit România TV, SRI l-a identificat pe autorul amenințării, fiind vorba despre un bărbat din Timișoara. 

”În această seară, a fost trimis un mail de amenințare la România TV în care se scria că "veți sări în aer". Cei de la România TV au sunat la 112. Două echipaje de la Brigada antitero și de la Poliție sunt la fața locului. Au fost demarate procedurile standard de verificare. Autorul acelui e-mail a fost identificat și se fac cercetări.”, a precizat SRI pentru Știri pe surse.

image
image
image
image
image
image
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net