Aici îți rezervi tot concediul în câteva minute!

vacanta_bun.jpg

horoscop taur 6 noiembrie
Nativii din Taur îşi iau partenerii de viaţă într-o călătorie
foto: Click!
Citeste tot despre: 

Unde mergem în vacanță, ce hotel alegem, cu ce plecăm, unde facem rezervarea? Sunt întrebări pe care le punem de fiecare atunci când vrem să ne programăm concediul. Iar dacă nu apelezi la o agenție și vrei să stabilești totul din fața calculatorului, află că de astăzi este posibil și îți ia doar câteva minute.

Agenția de turism Millennium Tour a scos pe piață proiectul Concediu.com. Un portal care permite rezervarea de pachete turistice integrale (cazare, transport, masă) de la mai mulți turoperatori care au oferte de vacanță în străinătate (pachete charter pe Grecia, Turcia, Spania, Portugalia etc) și în România.

În primă fază, site-ul înglobează peste 3.000 de pachete turistice, în peste 40 de destinații, din care 80% sunt pentru destinații externe. Platforma Concediu.com a fost dezvoltată de compania TravelFuse, companie de soluții tehnologice pentru industria turismului.

”Astăzi este foarte ușor să-ți achiziționezi online zboruri sau cazare, dar atunci când ești interesat de un pachet complex și vrei întreaga ofertă disponibilă pe piață trebuie să-ți faci documentarea pe fiecare turoperator în parte. Înseamnă foarte mult timp de documentare, de comparare a nenumaratelor oferte, ceea ce face alegerea și mai dificilă. Anual, sute de mii de turiști contractează un pachet charter în străinătate, în timp ce milioane aleg pachete turistice în România. Noi am identificat necesitatea unui astfel de proiect online care să personalizeze oferta turistului din multitudinea de pachete disponibile pe piața. ”, spune Mădălin Măncilă, managing director Concediu.com.

Pleci în Thassos 7 zile cu 95 de euro

În prezent, sunt semnate parteneriate cu furnizori de servicii turistice, adunând zeci de mii de hoteluri, sute de sejururi și informații despre destinațiile alese.

Oferta Concediu.com va fi permanent actualizată și suplimentată. Pentru prima lună de operare sunt estimați peste 100.000 de utilizatori unici, așteptându-se pentru un an întreg la un număr de 15 milioane utilizatori unici.

Dacă intri pe acest site, vei găsi oferte atractive. Spre exemplu, un sejur de 7 zile în insula Thassos costă 95 de euro de persoană, iar în Lefkada pornește de la 101 euro de persoană.

În preț este inclusă cazarea, transportul cu avionul, dar fără mâncare.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1