Ai, n-ai voucher, Pegas îți dă reducere

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mobilitatea reprezintă în ziua de azi un atu extrem de important. E necesar să fii flexibil și să te miști rapid dintr-un loc în altul. Dar cum faci asta într-un oraș atât de aglomerat precum Bucureștiul, Clujul, Iașiul sau Timișoara? Îți spunem noi: cu o bicicletă electrică de la Pegas. Mai ales că acum o poți achiziționa la reducere.

Din Berceni până-n Pipera, kilometrajul de pe bordul mașinii îți arată în jur de 13-15 kilometri. O distanță pe care dimineața sau la final de program o parcurgi cu autoturismul chiar și în două ore, din cauza traficului intens și a blocajelor care se formează în marile intersecții. Tocmai de aceea multe persoane preferă alternative precum metroul și, mai nou, bicicleta electrică.

Campania Ai, n-ai voucher, Pegas oferă extra 500 lei pentru biciclete are că scop tocmai sporirea mobilității urbane. Știi cel mai probabil că Primăria Capitalei a oferit vouchere pentru a stimula achiziționarea de biciclete. Scopul programului este de a fluidiza traficul din București, însă nu toți am pus mâna pe un astfel de voucher. Tocmai de aceea, echipa Pegas a decis că oricine merită o bicicletă la reducere, așa că face acum un discount consistent la achiziționarea unei biciclete.

Dar ce-ar fi dacă în loc să-ți iei clasica bicicletă la care pedalezi până la epuizare, ți-ai cumpăra o biclă electrică? N-ar fi deplasarea mai comodă, mai puțin obositoare? Un atu esențial al unei biciclete cu motor este că poți alterna pedalatul cu mersul pasiv, adică o poți folosi și ca pe o bicicletă clasică, și ca pe una electrică.

Spre deosebire de bicicleta obișnuită, bicicleta electrică are o viteză de croazieră de până la 25 de kilometri pe oră, astfel că timpul parcurs în trafic până la serviciu se va reduce la mai bine de jumătate. 

Pegas are în ofertă biciclete electrice performante, atât pentru oraș, cât și pentru drumeții. Cu o autonomie de până la 40 de kilometri, o astfel de bicicletă supraviețuiește cu bine unui drum dus-întors prin oraș, dar și unei călătorii mai lungi. Durează doar câteva ore până se încarcă, așa încât să îți poți continua în tihnă drumul până la destinație. 

O bicicletă Pegas după care toți vor întoarce capul pe stradă este bicicleta electrică Pegas Partizan. E o bicicletă robustă pentru care nicio groapă din carosabil, nici măcar macadamul sau piatra cubică, nu vor fi un impediment. În ciuda aspectului său retro, de motoretă, Pegas Partizan are un cadru ușor din aluminiu, are suspensie paralelogram cu arcuri duble și frână pe disc, motor de la Bafang de 250W 36v, cu acumulator Li-Ion Samsung.  

Un alt avantaj al unei biciclete electrice Pegas este că nu ai probleme cu parcarea. O poți lăsa oriunde dorești, securizand-o cu un sistem de siguranță.

Pentru întreaga gamă de biciclete Pegas consultă oferta brandului pe bicicletapegas.ro. Alege-o pe cea mai potrivită și profită de campania Ai, n-ai voucher, Pegas îți dă reducere. Cu un discount consistent îți poți achiziționa bicicleta mult-dorită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net