Afacerist dispărut, căutat cu cel mai bun câine poliţist

Ultima actualizare:

Familia şi apropiaţii lui Abel Apostol nu au avut linişte de sărbători. L-au căutat cu sufletul la gură pe afaceristul dispărut la 1 mai de pe terasa compexului pe care îl deţine de 15 ani. Pe lângă poliţişti şi scafandri, aceştia au avut un ajutor în plus: căţeluşa Bella, adusă special de la Timişoara, care se pare că i-a şi găsit urma.

S-a oprit între cei doi copaci, unde se presupune că Abel ar fi fost omorât

După ce i-au fost daţi pentru a mirosi pantofii, hainele şi apoi pijamalele dispărutului, căţeluşa a urmat de trei ori acelaşi itinerariu: a început de la scaunul de pe terasa de deasupra restaurantului - loc în care Abel a fost văzut ultima dată - a coborât scările, a ocolit de fiecare dată restaurantul, s-a oprit suspect între doi pomi de lângă căsuţele de agrement şi apoi s-a dus glonţ pe malul Mureşului unde era o urmă de pantof.

A intrat în apă după care a ieşit şi a mai înaintat doar câţiva metri, până în dreptul patinoarului.

Bella a pornit de la Baza sportivă Riviera, acolo unde patronul a fost văzut ultima dată

Orice încercare a stăpânului său de a o ademeni de acolo a fost refuzată de Bella. „Acestea sunt semnalmentele că aproape sigur dispărutul a fost acolo. În mod normal Bella latră, dar astăzi a scos un chiţăit în care parcă vroia să ne transmită în cuvinte şi să ne spună că este acolo", spune cel care a antrenat-o pe Bella.

Abel Apostol

Potrivit arq.ro, cea mai sumbră ipoteză vehiculată de anchetatori este aceea că Abel ar fi fost ucis şi apoi aruncat în apele Mureşului într-un sac cu pietre. Asta, după ce fiul omului de afaceri susţine că tatăl său ar fi avut discuţii aprinse cu asociaţii săi chiar în ziua dispariţiei.

"Tatăl meu a fost chiar şi ameninţat cu moartea de către familia asociatului.Totul a pornit de la faptul că el doreşte să despartă baza sportivă de restaurant, iar el să rămână cu sportul. Asociatul şi familia acestuia au avut obiecţii şi au recurs la ameninţări", a spus, pentru Mediafax, fiul omului de afaceri, Albert Apostol. De cealaltă parte, Alina Buleu, asociata lui Abel susţine că nu a existat o ceartă între ei în ziua dispariţiei. Până ieri după-amiază, scafandri nu găsiseră trupul bărbatului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net