Afacere de succes. O gorjeancă frumoasă le vinde bijuterii englezoaicelor

Ultima actualizare:

    Daiana Ocea, o olteancă talentată
Daiana Ocea, o olteancă talentată

Pasionată de literatură, dar şi fire practică! Diana Emilia Ocea, în vârstă de 23 de ani, din localitatea gorjeană Bumbeşti Jiu, a pus pe picioare o mică afacere în Anglia, acolo unde trăieşte alături de iubitul ei. Tânăra creează bijuterii din argint şi din cristale Swarovski, pe care le vinde online.

Diana Ocea se află în Marea Britanie de un an, alături de iubitul ei, care a absolvit acolo facultatea şi lucrează acum ca designer 3D. Diana e pasionată de literatură şi îşi scrie gândurile pe un blog. „Creativitatea a jucat un rol important în viaţa mea dintotdeauna”, povesteşte frumoasa olteancă.

Câteva dintre creaţiile gorjencei
Câteva dintre creaţiile gorjencei

“Mi-au plăcut mereu accesoriile, ador să văd fiecare pietricică, fiecare model, chiar unul minuscul. Nu îmi plac, însă, lucrurile fără poveste. Când am început să realizez propriile mele bijuterii, am transformat cumva pasiunea mea pentru scris, folosind cristale de sticlă în locul cuvintelor“, zâmbeşte Diana.Tânăra a început prin a modifica vechile sale bijuterii, iar acum lucrează cu argint şi cu cristale Swarovski. Ea a creat şi un site, jewellerydo.blogspot.ro, de unde pot fi cumpărate podoabele sale. Fata a avut clienţi nu doar din Marea Britanie, ci din întreaga lume.

Citeşte întreaga poveste pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net