Adriean Videanu, acuzat de complicitate la delapidare

A fost foarte discret în ultima vreme și doar pe la Mamaia a mai fost văzut. Fostul ministru Adriean Videanu a apărut astăzi la sediul DIICOT de unde a aflat că este acuzat de participație la ”complicitate la delapidare”.

Fostul ministru al economiei Adriean Videanu a declarat astăzi, 5 octombrie, la ieşirea de la DIICOT, că acuzaţia pe care i-o aduc procurorii în dosarul “Romgaz-Interagro” este de participaţie improprie la complicitate la delapidare.

“Este foarte lungă acuzaţia mea: participaţie improprie la complicitate la delapidare. Trebuie să mă lămuresc şi eu. Nu există nicio reluare, este vorba despre cursul firesc al oricărui dosar”, a spus Adriean Videanu, citat de news.ro.

În dosarul "Romgaz-Interagro” a fost infirmat înainte de a fi trimis în instanţă și trebuie refăcută ancheta, după ce rechizitoriul prin care omul de afaceri Ioan Niculae, Videanu şi alte persoane din conducerea companiei Interagro trebuiau să fie trimişi în judecată. Prejudiciul în acest dosar a fost calculat la fabuloasa sumă de 126 de milioane de dolari.

Loading...