Adrian Alexandrov şi-a abandonat afacerile din țară pentru Elena Udrea

Ultima actualizare:

    Adrian Alexandrov a renunțat la afaceri pentru a avea grijă de copil
Adrian Alexandrov a renunțat la afaceri pentru a avea grijă de copil

De când Elena Udrea a fost ridicată pe stradă de Interpol, logodnicul ei a rămas în Costa Rica pentru a avea grijă de fetiţa lor în vârstă de o lună şi jumătate. Nu ştie cât va mai sta acolo, însă în această perioadă a fost nevoit să îşi abandoneze afacerile din ţară, respectiv agenţia imobiliară şi un raion de peşte din Corbeanca.

Din secundă în secundă Elena Udrea aşteaptă o veste bună: să fie eliberată din penitenciarul ”El Buen Pastor”, din Vilma Curling, unde este închisă de pe data de 3 octombrie. Fostul ministru al Turismului şi-a petrecut perioada lăuziei printre deţinute, în condiţii de groază, însă acum aşteaptă să fie eliberată.

Udrea și-a mărit echipa de avocaţi care o reprezintă în instanţă, iar zilele acestea ar putea eliberată. „Şi-a mai angajat un avocat, şi-a întărit echipa. Trebuie să primească un răspuns în legătură cu posibilitatea de a reveni alături de copil. Nu ştiu dacă Interpol are vreun interes să atace o asemenea decizie. Mai e un termen pe 2 noiembrie, când va fi luat în calcul şi statutul de refugiat, şi pe cel de mămică”, a declarat avocatul acesteia, Veronel Rădulescu, la România TV.

Adrian Alexandrov a renunțat la afaceri pentru a se ocupa de fetița pe care o are cu Elena Udrea

Până atunci, însă, logodnicul ei se ocupă în continuarea de fetiţa lor, Eva Maria, în vârstă de o lună şi jumătate. Adrian Alexandrov a plecat în Costa Rica pentru a petrece o săptămână, însă dată fiind situaţia actuală, acesta a fost nevoit să îşi prelungească şederea pentru a-şi îngrji nou-născutul. După cum se ştie, fostul manechin era implicat intens în două afaceri aici, în ţară, şi anume compania imobiliară Re/Max Estates, dar şi un raion de peşte în Corbeanca. Deşi afacerile erau la început de drum şi funcţionau bine, iată că Alexandrov a fost nevoit să renunțe la ele, cel puțin o perioadă. Dacă logodnica lui primeşte o veste bună din partea magisraţilor, atunci el ar putea să se ocupe din nou de ele.

Citește și:

Elena Udrea are sechestru pe toată averea. Suma este uriașă: 4,7 milioane de euro

Ce spune Adrian Alexandrov despre arestarea Elenei Udrea: «Am fost speriați»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
FotoJet (12) jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net