Elena Udrea îşi vede fetiţa în puşcărie de două ori pe zi

6-act-udrea-diario-extra-895515.jpg

elena udrea, fetita, costa rica, inchisoare, interpol, Adrian Alexandrov
Udrea a fost săltată de Interpol pe 3 octombrie

Elena Udrea, care se află din data de 3 octombrie în închisoarea ”Vilma Curling” din San Jose (Costa Rica), își poate vedea fetița de două ori pe zi.

Deși inițial s-a bătut monedă pe faptul că Udrea va face recurs și va cere ca măsura arestării să fie înlocuită cu arestul la domiciliu pentru a putea sta cu Eva Maria, fetița născută pe 20 septembrie, biroul de presă al Ministerului de Justiție și Pace a precizat că acest lucru nu s-a întâmplat, conform publicației lateja.cr. ”În cadrul închisorii există un centru maternal, unde deținutele care sunt mame pot sta împreună cu copiii. Directorul centrului i-a spus despre acest lucru și așteaptă o solicitare din partea Elenei Udrea în acest sens”, a mai precizat sursa citată.

Până atunci, Udrea își poate vedea fetița de două ori pe zi, când îi este adusă pentru alăptat, într-un spațiu special amenajat din cadrul centrului maternal. 

6-act-udrea-2-984515121.jpg

elena udrea, fetita, costa rica, inchisoare, interpol, Adrian Alexandrov
Micuţa Eva Maria, îngrijită de tăticul Adrian Alexandrov

Elena Udrea, care a fost condamnată, în România, la 6 ani de închisoare în ”Dosarul Gala Bute” pentru luare de mită și abuz în serviciu a fugit la începutul anului 2018 în Costa Rica. În urmă cu zece zile, ea a fost ”săltată” de Interpol în timp ce se afla la plimbare cu fetița sa și cu iubitul ei, Adrian Alexandrov. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1