Adolescentă de 15 ani din Vaslui, dispărută de 9 zile. Care sunt semnalmentele tinerei

tanara-disparuta.jpg

Fata se numeşte Baron Valentina-Gabriela și este din Vaslui

Poliția a început căutările, după ce o altă tânără la vârsta adolescenței a dispărut de acasă de aproape 10 zile! Aceasta este din Vaslui și are 15 ani.

Poliţiştii vasluieni au anunţat miercuri, 16 octombrie, că o adolescentă în vârstă de 15 ani, din Zăpodeni, judeţul Vaslui, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 7 octombre şi nu s-a mai întors până în prezent. Fata se numeşte Baron Valentina-Gabriela, iar populația este rugată să anunțe forțele de ordine dacă dețin orice informație legată de tânără. 

Adolescentă de 15 ani din Vaslui, dispărută de 9 zile

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, adolescenta are aproximativ 1,60 metri, o greutate aproximativă de 55 de kilograme, părul lung, negru, cu şuviţe blonde şi roşcate şi ochi căprui, iar la data dispariţiei, era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, blugi albaştri şi era încălţată cu o pereche de pantofi sport negri.

„Adolescenta are un tatuaj la încheietura mâinii drepte şi cercei în buza de jos şi în cea de sus. În prezent, poliţiştii vasluieni desfăşoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute. Cei care au văzut această persoană sau au informaţii despre ea, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze 112”, mai precizează sursa citată.

„În prezent, poliţiştii vasluieni desfăşoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute”, au declarat reprezentanţii IPJ Vaslui. 

Loading...