Adio, fustiţe şi poşete! Iar mă-mbracă-n zeghe

udrea-9511221222.jpg

elena udrea, gala Bute, condamnare, recurs, dosar, coruptie
Elena Udrea ne-a încântat cu ţinutele sexy

Până în ultimul moment a fost convinsă că nu va ajunge, din nou, după gratii. Iată că magistraţii au hotărât ieri că Elena Udrea este vinovată pentru luare de mită şi abuz în serviciu şi că va petrece următorii şase ani ”la răcoare”.

S-a terminat cu petrecerile la care-şi etala fustele scurte şi pantofii cu toc cui. Gata şi cu verile petrecute mai mult pe plajă, în costume de baie minuscule. Udrea e nevoită să se pregătească de puşcărie. Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis că fostul ministru al turismului este vinovată în dosarul ”Gala Bute” şi au condamnat-o la şase ani cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Udrea a fost achitată pentru acuzaţia de deturnare de fonduri. Decizia nu este definitivă şi va putea fi contestată la completul de cinci judecători atât de către avocaţii fostului ministru, cât şi de procurorii DNA. Elena Udrea mai este parte în alte patru dosare de corupţie. Instanţa supremă a obligat-o pe Elena Udrea  să restituie 8,1 milioane de lei către Autoritatea Naţională pentru Turism, precum şi 900.000 de euro către doi martori. Totodată, instanţa a dispus confiscarea unei sume de aproximativ un milion de lei de la fostul ministru.

Totul a început în 23 februarie 2015 când colegii ei din Camera Deputaţilor şi-au dat acordul pentru începerea urmăririi penale. Două zile mai târziu, blondina a ajuns în ”beciul domnesc”, în arest preventiv, unde a stat până în 7 mai. A urmat apoi o perioadă de arest la domiciliu, pe care fostul ministru nu a avut voie să îl părăsească până pe 16 iunie 2015. A reapărut apoi în formă maximă pe Litoral, unde s-a bronzat şi s-a distrat toată vara. Ne-a surprins pe toţi în toamnă când ne-a anunţat că a fost admisă la un master în Teologie Ortodoxă, la Cluj. Acum, va trebui să renunţe la toate aceste preocupări, dacă magistraţii îi vor respinge contestaţia, iar sentinţa de ieri va rămâne definitivă.

udrea-2-59856311.jpg

elena udrea, gala Bute, condamnare, recurs, dosar, coruptie
A mai stat în închisoare aproape trei luni

 

Şi ei au fost condamnaţi în dosarul «Gala Bute»

Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, Gheorghe Nastasia a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare, iar Ana Maria Topoliceanu a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, în timp ce fostul ministru al Economiei Ion Ariton a fost achitat. Fostul consilier al Elenei Udrea, Ştefan Lungu, a primit o pedeapsă de un an şi şase luni de închisoare cu suspendare. Fostul asistent personal al Elenei Udrea, Tudor Breazu, a fost condamnat la trei ani de închisoare, pentru complicitate la luare de mită. Instanţa a mai dispus condamnarea omului de afaceri Dragoş Botoroagă la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1