Actorii din telenovele l-au condus pe Marin Moraru pe ultimul drum

marin moraru inmormantare main.jpg

marin moraru inmormantare
Actorii Carmen Tănase, Gheorghe Visu și Vladimir Găitan, la înmormântarea lui Marin Moraru
foto: Dorin Constanda

Adio, maestre! Actorul Marin Moraru a fost condus miercuri (24 august) pe ultimul drum. Marele artist își va dormi somnul veșnic la Cimitirul Bellu, pe Aleea Ariștilor, în zona denumită Aleea Gheorghe Dinică. Actorul a fost înmormântat cu onoruri militare. I-au fost alături pe ultimul drum actorii cu care a jucat în telenovelele de la Acasă Tv, dar și văduva pietenului său, regretatul Gheorghe Dinică.

Cei care au vrut să-i aducă un ultim omagiu marelui actor au putut să o facă la Teatrul Național, acolo unde sicriul a fost depus timp de câteva ore.  La ora 13:00, Marin Moraru a părăsit pentru ultima oară Teatrul Național. De acolo, mașina funerară s-a îndreptat spre cimitirul Bellu. Sute de oameni au venit să-și ia rămas bun de la regretatul actor, oameni obișnuiți care l-au urmărit ani la rând la teatru, tineri care l-au descoperit în telenovelele în care a jucat în ultimii ani de viață, dar și colegi de breaslă. 

Actorul a fost înmormântat cu onoruri militare.

marin moraru inmormantare.jpg

marin moraru inmormantare
Marin Moraru a fost înmormântat cu onoruri militare
foto: Dorin Constanda

 

Mari nume ai teatrului și filmului românesc au venit să-l conducă pe Marinuș Moraru pe ultimul drum. Directorul Teatrului Național, Ion Caramitru, a însoțit sicriul până la sfârșit, alături de soția regretatului actor și de finul acestora, solistul Adrian Daminescu.

marin moraru inmormantare 2.jpg

marin moraru inmormantare
Ion CAramitru, Adrian Daminescu și Lucia Popescu Moraru și-au luat rămas bun de la regretatul actor
foto: Dorin Constanda

 

Actorii alături de care Marin Moraru a jucat în ultimii ani viață, în telenovelele de la Acasă Tv, au ținut să-i fie alături lui Marin Moraru în ultima trecere pe acest pământ. Carmen Tănase, Gheorghe Visu și Vladimir Găitan au venit la cimitir să-și ia rămas bun cu lacrimi în ochi.

marin moraru inmormantare 3.jpg

marin moraru inmormantare
Actorii Carmen Tănase, Gheorghe Visu și medicul Monica Pop, la înmormântarea lui Marin Moraru
foto: Dorin Constanda

 

marin moraru inmormantare 4.jpg

marin moraru inmormantare
Actorul Vladimir Găitan la înmormântarea lui Marin Moraru
foto: Dorin Constanda

 

O apariție discretă și emoționantă a fost cea a văduvei regretatului Gheorghe Dinică, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Marin Moraru.

marin moraru inmormantare 5.jpg

marin moraru inmormantare
Vaduva lui Gheorghe Dinică (stânga), la înmormântarea lui Marin Moraru
foto: Dorin Constanda

 

Marin Moraru a murit duminică (21 august), la Spitalul Elias din București. Actorul avea 79 de ani și suferea de cancer la plămâni. 

slujba.jpg

marin moraru inmormantare
Prietenii, dar și cei care l-au iubit i-au adus un ultim omagiu lui Marin Moraru
Foto: Tatiana Solomon

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • marin moraru

  Marin Moraru a murit duminică, 21 august, la vârsta de 79 de ani, la Spitalul Elias. Actorul era internat din 10 august și se lupta cu o boală necruțătoare.

 • aimee iacobescu marin moraru

  Fostă colegă de breaslă cu regretatul Marin Moraru, Aimée Iacobescu (70 de ani) îl cunoaște destul de bine pe actorul îndrăgit de toți românii. Jucau împreună la Teatrul Național București, iar actrița își amintește perfect cum era maestrul în culise.

 • gheorghe dinica marin moraru

  Timp de șase ani, Marin Moraru a jucat în telenovelele realizate de postul Acasă şi produse de Ruxandra Ion. A făcut echipă cu prietenii Gheorghe Dinică și Florina Cercel, iar actorii tineri au avut ce învăța de la el. Click! îți dezvăluie câteva din lucrurile neștiute din culisele telenovelelor în care a jucat regretatul actor.

 • marin moraru

  Marin Moraru s-a stins din viață, duminică (21 sugust), după o lungă suferință. Marele actor suferea de cancer la plămâni, deși nu mai fuma de mai bine de 20 de ani. Diagnosticul l-ar fi primit la începutul anului, însă deși informațiile au ajuns și în presă, acesta nu voia să confirme zvonurile nici în ruptul capului.

 • Zile de doliu pentru teatrul românesc. Marin Moraru ne-a părăsit duminică, la 79 de ani, după o suferinţă îndelungată. Este vorba despre cancer la plămân, după cum au povestit, în exclusivitate pentru Click!, apropiaţii familiei.

 • marin moraru

  Marin Moraru a murit duminică, 21 august, la vârsta de 79 de ani, la Spitalul Elias. Actorul era internat din 10 august și se lupta cu o boală necruțătoare. Pe lângă filme și teatru, marele actor a jucat și în telenovele, timp de șase ani. După ce a terminat și acest capitol din viața sa, în 2013, Moraru a apărut tot mai puțin în viața publică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1