Actorul George Ivașcu, chemat la DNA în calitate de martor

Ultima actualizare:

    George Ivașcu e directorul Teatrului Metropolis din București
George Ivașcu e directorul Teatrului Metropolis din București

Directorul Teatrului Metropolis din București, actorul George Ivașcu, s-a prezentat în această dimineață la DNA. El a fost citat pentru a da declarații într-un dosar în care are calitatea de martor.

UPDATE: George Ivașcu, primele declarații la ieșirea de la audieri: „Nu am dreptul să vă spun prea multe”. Actorul George Ivașcu a declarat la ieșirea de la DNA că procurorii nu îl vizează pe el pentru acte de corupție. Acesta a precizat că a fost chemat să dea declarații despre o persoană pe care o cunoaște.

“ nu are legătură cu mine ca actor, ca om, ca director al Teatrului Metropolis, ci cu o persoană pe care am cunoscut-o. Ce pot să vă spun este că nu am dreptul să vă spun mai multe”, a spus George Ivaşcu, la ieşirea de la DNA. Ivașcu a fost audiat aproximativ o oră.

Apariție neașteptată azi dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) din Capitală. Actorul George Ivașcu a fost chemat de procurori pentru a da declarații într-un dosar de corupție. Ivașcu a refuzat să ofere detalii presei, însă surse judiciare citate de news.ro au declarat că actorul are calitatea de martor într-un dosar de corupție. Vom reveni cu amănunte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net