Accident rutier grav în drum spre mare! Cum se circulă în zonă

Ultima actualizare:

    Trei femei au fost rănite, una dintre ele destul de gravFoto: ziuaconstanta.ro
Trei femei au fost rănite, una dintre ele destul de gravFoto: ziuaconstanta.ro

S-a deschis sezonul pe litoralul românesc, iar românii vor să profite de weekendul prelungit cu ocazia Rusaliilor. Din păcate, drumul spre mare este unul anevoios. Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă dimineață (18 iunie), între un autoturism și un tir, pe autostrada A4, în apropiere de sensul giratoriu de la Agigea.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentur Situații de Urgență „Doborgea” Constanța trei fete au rămas încarcerate, după ce au intrat cu mașina sub un TIR. Medicii spun că cele trei victime sunt conștiente și au fost transportate la spital, potrivit ziuaconstanta.ro. Accidentul a avut loc pe Autostrada A4 Ovidiu-Agigea, la Kilometrul 18. Circulația în zonă a fost perturbată pentru scurt timp. 

În urma impactului, cel mai gra va fost rănită o tânără de 27 de ani, care prezintă traumatism cranian, traumatism de bazin și traumatism facial. Celelalte două femei, cu vârste până în 30 de ani, prezintă traumatism toracic și cranian. Cele trei victime au fost transportate la spital pentru mai multe investigații de specialitate.

Recomandarea INFOTRAFIC

„Întrucât Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două mesaje de atenţionare cucod galben, referitoare la vreme caniculară şi instabilitate atmosferică, valabile pentru perioadele 17 iunie, ora 16:00 - 18 iunie, ora 9:00, respectiv 18 iunie, ora 9:00 - 19 iunie, ora 9:00, sfătuim conducătorii auto să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului, să nu pornească la drum lung dacă sunt obosiţi şi să verifice presiunea pneurilor, pentru a evita explozia acestora.

De asemenea, le recomandăm să păstreze în mers o distanţă suficientă şi să nu se angajeze în depăşire pe sectorul de drum unde s-a format o coloană de vehicule în aşteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulaţie.”

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net