Accident grav în Vrancea. 4 persoane rănite, printre care doi copii

tir.jpg

tir
Patru persoane au fost rănite în urma accidentului produs pe DN 2 - E 85
Sursă foto: IPJ Vrancea

Patru persoane, între care două fetiţe, au fost rănite joi dimineaţă, într-un accident produs în judeţul Vrancea, în care au fost implicate două autoturisme şi un TIR.

Din primele date furnizate de Poliţia Vrancea, accidentul a avut loc în jurul orei 6.25, pe  DN 2 - E 85 în zona localităţii Garoafa. În eveniment au fost implicate 2 autoturisme si un TIR . În urma impactului 4 persoane au fost rănite. Printre victime, se află şi 2 fete de 11 şi respectiv 13 ani.

"Astăzi, ora 06.25, am fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 2 – E 85, în zona localității Garoafa a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un tir, patru persoane fiind rănite, dintre care două fete minore, în vârsta de 11, respectiv 13 ani", se arată în comunicatul emis de către IPJ Vrancea. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme și un autotren, produs pe DN 2 Focșani – Adjud, pe raza localității Garoafa, județul Vrancea, circulația se desfășoară pe un fir, prin dirijare.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1