Accident grav la Neptun! Şase persoane rănite, o victimă fiind preluată cu un elicopter SMURD

neptun1.jpg

accident neptun
În urma accidentului, şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale
foto: News.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Amplă desfăşurare de forţe pe DN 39, în apropierea staţiunii Neptun! Şase persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite într-un accident rutier petrecut miercuri după amiază. În accident au fost implicate două autoturisme. Două dintre victime sunt în stare foarte gravă, una dintre acestea fiind preluată cu un elicopter SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri după amiază la un accident rutier petrecut pe DN 39, în apropierea staţiunii Neptun, în care au fost implicate două autoturisme, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de ambulanţă, SMURD, descarcerare, dar şi elicopterul SMURD.

Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs după ce una dintre maşini a virat pe linia continuă, intrând în coliziune cu celălalt autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, şase persoane au fost rănite, pentru scoaterea uneia dintre victime fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare, scrie www.news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, o femeie a fost preluată de elicopterul SMURD şi dusă la spital, ea aflându-se în comă, iar un bărbat care suferise un traumatism toracic şi un traumatism abdominal a fost dus la spital în stare critică. De asemenea, au mai fost răniţi doi copii, unul de 8 ani şi altul de 12 ani, cu traume minore, un bărbat care a suferit tot o traumă minoră şi o femeie cu un traumatism de coloană cervicală, toate persoanele rănite fiind duse la unitatea medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Circulaţia în zonă a fost restricţionată. Se circulă pe un fir, alternativ, în ambele sensuri, traficul fiind dirijat de către poliţişti.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5