Accident cu 10 mașini pe A1, la intrarea în Piteşti! Două persoane au fost rănite

accident-2.jpg

accident grav
Sursă foto: Arhivă Click!

Traficul este deviat luni dimineaţă (23 noiembrie), pe autostrada Bucureşti - Piteşti, în apropiere de Piteşti, în urma unui accident în care au fost implicate 10 maşini, soldat cu rănirea uşoară a două persoane.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că impactul produs între cele 10 autoturisme s-a soldat cu rănirea uşoară a două persoane, acestea fiind transportate la spital pentru investigaţii medicale.

Traficul rutier este deviat pe la kilometrul 106, intrare în municipiul Piteşti, relatează news.ro.

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, transmit reprezentanţii Centrului INFOTRAFIC din IGPR. Traficul este întrerupt pe sensul de mers către Vâlcea.  

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, transmit reprezentanţii Centrului INFOTRAFIC din IGPR.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1