Accident cu 10 mașini pe A1, la intrarea în Piteşti! Două persoane au fost rănite

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Arhivă Click!
Sursă foto: Arhivă Click!

Traficul este deviat luni dimineaţă (23 noiembrie), pe autostrada Bucureşti - Piteşti, în apropiere de Piteşti, în urma unui accident în care au fost implicate 10 maşini, soldat cu rănirea uşoară a două persoane.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că impactul produs între cele 10 autoturisme s-a soldat cu rănirea uşoară a două persoane, acestea fiind transportate la spital pentru investigaţii medicale.

Traficul rutier este deviat pe la kilometrul 106, intrare în municipiul Piteşti, relatează news.ro.

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, transmit reprezentanţii Centrului INFOTRAFIC din IGPR. Traficul este întrerupt pe sensul de mers către Vâlcea.  

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, transmit reprezentanţii Centrului INFOTRAFIC din IGPR.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net