4 zile de distracţie pe Stadionul Municipal din Braşov

Ultima actualizare:

    Mirela Retegan vine cu  Gaşca Zurli la festival
Mirela Retegan vine cu Gaşca Zurli la festival

În perioada 21-24 iunie, pe Stadionul Municipal din Braşov are loc prima ediţie Dream Family Festival. Vor fi 4 zile de distracţie pentru copii, tineri şi adulţi, într-un spaţiu inedit, de peste 25.000 de metri pătraţi.

Festivalul va avea 5 zone: una de carnaval, una de sport şi joacă, o zonă dedicată artei şi creaţiei, alta pentru mâncare şi a cincea pentru concerte. Pe scena principală vor urca Smiley, Ellie White, Irina Rimes, Gaşca Zurli, Andra Gogan şi mulţi alţii. Panourile de căţărat, baloanele cu aer cald, campionatul de fotbal, labirintul gigant, spectacolele de teatru de păpuşi şi laboratorul de ştiinţă sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de organizatori. Biletul pentru o persoană pe zi costă 40 de lei, iar un abonament family (4 zile/2 adulţi + 2 copii) 160 de lei.

Festival de muzică populară la Buzău


    Benone Sinulescu
Benone Sinulescu

Aflat la cea de-a doua ediție, Festivalul Național Concurs de Muzică Populară ”Benone Sinulescu”, unul dintre cele mai importante evenimente de folclor din România, este organizat în acest weekend la Buzău. Pe scenă vor urca atât tinere talente, în cadrul concursului, cât şi artişti de renume. Dacă ieri au cântat Aneta Stan sau Paul Surugiu, azi, de la ora 15.00, întreţin atmosfera, printre alţii, Daniel Breban, Adriana Stuparu, Laura Lavric, Alexandru Pugna, Angela Buciu, Maria Iliuţ şi Mihai Ciobanu. Festivalul va fi închis de Benone Sinulescu, care îi va purta pe spectatori într-o călătorie muzicală de suflet, trecând prin cele mai frumoase cântece din repertoriul întregii sale cariere artistice. George Stanca își va face simțită prezența atât în calitate de jurat cât și de prezentator al concursului, iar Dan Negru va prezenta gala de premiere.

Delia face show în Bucureşti


    Delia
Delia

Daca ai călătorit „Pe aripi de vânt”, ai fredonat „Da, mamă” şi ai aflat «Cine m-a făcut om mare», eşti invitat pe 22 iunie la Hard Rock Café. Delia te aşteaptă la un show ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar şi cu melodii din repertoriul internaţional! Va fi însoţită de trupa sa şi va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare. Biletele costă 64 de lei (fără loc la masă, pe ringul de dans din faţa scenei) sau 130 de lei (cu loc la masă în sală).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net