3 idei de petrecere a timpului liber

Citeste tot despre: 

Red Hot Chili Peppers, pentru prima dată în România- Mai sunt doar câteva zile până la unul dintre cele mai aşteptate concerte ale anului 2012.

Red Hot Chili Peppers vor cânta live, pentru prima dată în România. Concertul va avea loc vineri, 31 august, pe Naţional Arena din Bucureşti. Celebra trupă este şi anul acesta în turneu de promovare a celui de-al zecelea material discografic, numit „I'm with you", iar România este inclusă şi ea în acest turneu mondial. Biletele au preţuri cuprinse între 130 şi 495 de lei şi se găsesc pe site-urile de bilete.

90 de minute de Mozart, la Digiplex- În ultima zi a lunii august, începând cu ora 20.00, Grand Cinema Digiplex va transmite înregistrarea operei lui Mozart, Don Giovani.


Cele 90 de minute ale transmisiunii captează fabuloasa poveste a cuceritorului Don Giovani, îmbinând perfect comedia cu dramatismul. Pusă în scenă pentru prima dată în urmă cu mai bine de 200 de ani, opera rămâne una dintre cele mai apreciate din toate timpurile.

Florin Piersic e din nou «străin în noapte»- Actorul Florin Piersic urcă din nou pe scenă cu piesa „Străini în noapte", alături de Medeea Marinescu.


El joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care, după o noapte petrecută într-un bar, este condus acasă de Julietta.

Ea ştie exact cine este el, însă bărbatul află abia la final, după un întreg spectacol cu răsturnări de situaţii şi momente incitante. Piesa se va juca miercuri, 5 septembrie, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, preţul unui bilet fiind de 70 de lei.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1