Pensia colosală pe care soția lui Florin Iordache o primește lunar. Magdalena a fost judecător

florin-iordache.jpg

Florin Iordache are o soție care primește de la stat o pensie uriașă
Florin Iordache are o soție care primește de la stat o pensie uriașă

Incredibil, dar adevărat! Magdalena Iordache, soția vicepreședintelui Camerei Deputaților Florin Iordache, are o pensie lunară de 25.400 de lei. A fost judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Pensiile speciale ale magistraților sunt încredibil de mari, în raport cu cele ale românilor care au avut alte profesii și beneficiază de venit în funcție de cât au cotizat. 

Ultima declarație de avere a vicepreședintelui Camerei Deputaților Florin Iordache, pe 24 noiembrie, arată că soția lui, Magdalena a câștigat în 2019 un venit din pensie de 308.800 lei, adică 25.400 de lei lunar.

25.400 de lei! Pensia pe care soția lui Florin Iordache o primește lunar. Magdalena a fost judecător 

Aceasta a fost judecător, iar ultimul loc de muncă a fost la Înalta Curte de Casație și Justiție. 

Iordache, devenit celebru pentru ”altă întrebare,” a adus acasă din indemnizația de deputat 155.148 lei, adică 12.929 lei, în fiecare lună.

magdalena-iordache-sotia-lui-florin-iordache.jpg

Magdalena Iordache a fost judecător la ICCJ
Magdalena Iordache a fost judecător la ICCJ

Tot din declarația de avere aflăm că soții Iordache dețin două autoturismeVW Golf, din 2013, și o Toyota, din 2019. De asemenea, cei doi împart un imobil în Bragadiru, cu o suprafață de 238 mp, cumpărat în 2009, dar și un teren de 450 mp, în aceeași localitate din Ilfov.

În ziua în care fostul ministru al Justiției, în guvernarea Dăncilă, a completat documentul aceștia aveau pe carduri 151.118 lei: el, 86.118, iar ea 65.000 de lei.

 

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/florin-iordache-sef-al-consiliului-legislativ-s-capatuit-pe-viata-8-controverse-legate

https://www.click.ro/news/national/florin-iordache-nu-este-primul-parlamentar-care-face-semne-obscene-politicienii-care

 

 

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1