22 de tone de deşeuri de sticlă spartă, descoperite de poliţiştii de frontieră din Constanța într-un camion din Bulgaria

sticla.jpg

Foto News.ro

Douăzeci şi două de tone de deşeuri de sticlă spartă au fost descoperite de poliţiştii de frontieră constănţeni de la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, într-un camion din Bulgaria.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, pe data de 9 aprilie, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, poliţiştii de frontieră au făcut, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa, pe sensul de intrare în ţară, controlul unui autocamion cu remorcă, inmatriculat în Bulgaria. Acesta era condus de un bulgar în vârstă de 59 ani şi transporta deseuri de sticlă pentru o societate din România.
“În urma efectuării verificărilor, s-a constatat ca in mijlocul de transport se afla cantitatea de 22.000 de kilograme de sticlă spartă (securizată), neconformă cu ceea ce era menţionat în documente, fapt pentru care lucrătorii din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa nu au permis intrarea pe teritoriul României, fiind întors pe teritoriul Bulgariei”, se arată în comunicat. 
În cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru infracţiunea de export sau import de deşeuri, cu încălcarea dispooziţiilor legale în domeniu, potrivit news.ro.
 

Loading...