20 de motive pentru care ne bucurăm că vine primăvara!

Ultima actualizare:

Doamnele renunţă de acum la hainele groase şi fustele mini devin vedetele sezonului, bucurând ochii tuturor bărbaţilor.

Maşinile nu mai trebuie dezăpezite în fiecare dimineaţă şi nici un şofer nu mai duce grija bateriei care ar putea îngheţa peste noapte.

Străzile şi trotuarele se usucă şi nu trebuie să ne mai murdărim pantofii prin zăpada aproape topită, amestecată cu praf şi noroi.

Hormonii se trezesc la viaţă şi melatonina, hormonul somnului, creşte din cauza luminii solare ceea ce garantează că viaţa sexuală nu poate decât să revină la viaţă!

Doamnele renunţă la pijamalele groase, care ţin de cald, şi revin la neglijeurile transparente şi foarte sexy. Încă un motiv în plus să vă rezervaţi mai multe ore pe zi în dormitor!

Toată natura revine la viaţă prin diferite culori şi forme, ceea ce ne îmbunătăţeşte starea de spirit.

Cu toţii spunem „La revedere" mâinilor, picioarelor, urechilor şi nasului îngheţat!

Vara este pe drum şi trebuie să revenim la silueta de acum un an. Dacă tot s-a încălzit, putem face mai mult sport: fotbal, jogging sau tenis.

Doamnele se bucură că pot schimba garderoba. Se trece astfel de la negru la culori pastelate sau la culori neon care nu fac decât să îmbunătăţească starea de spirit.

Putem să stăm, în cele din urmă, cu geamurile deschise! La maşină, în casă sau la birou, o fereastă deschisă face minuni!

Mazăre, salată verde sau căpşuni - acestea sunt mâncărurile specifice primăverii. Lăsaţi, măcar pentru o zi, preparatele din carne la o parte şi înfruptaţi-vă din bunătăţile noului sezon!

Afară este cald, ceea ce înseamnă că şi activităţile din timpul liber se schimbă: de acum putem merge la un grătar, la o plimbare lungă prin parc sau la un concert în aer liber.

Vine curăţenia de primăvară, ceea ce înseamnă că mai puteţi scăpa din lucrurile inutile de prin casă, care s-au adunat în timpul iernii.

Vine Paştele! Peste aproximativ o lună sărbătorim Paştele, îl aşteptăm pe iepuraş şi ne înfruptăm din preparatele specifice.

Primăvara aduce cu ea şi câteva economii în buzunarul nostru: facturile la gaze şi la energie electrică scad considerabil, iar pentru cei ce stau la bloc, factura de la întreţinere nu mai atârnă aşa de greu în balanţă.

De acum începem să ne gândim oficial la vară! Nu ezitaţi să vă planificaţi concediul şi să visaţi la zilele călduroase ce vă aşteaptă!

Doamnele renunţă la cizme şi au, de acum, o gamă mult mai largă din care pot să aleagă: balerini, sandale sau pantofi.

Căldura şi lumina soarelui cresc nivelul de serotonină şi dopamină din corp, ceea ce înseamnă că suntem un pic mai euforici şi mai veseli!

Zilele sunt mai lungi şi nopţile mai scurte. Astfel, trăim mult mai intens şi avem timp să întreprindem mult mai multe activităţi.

Pentru că afară este cald şi soare ne este mult mai uşor să ne trezim dimineaţa ca să mergem la serviciu.

Vin două săptămâni calde, dar cu ploi

Meteorologii ne anunţă că vremea se va încălzi în următoarele zile, însă, din 8 aprilie, se va resimţi din nou o răcire. Asta înseamnă că vom avea temperaturi diurne de 6 grade, ziua, şi de 0 grade, noaptea, potrivit realitatea.net.

După 11 aprilie, însă, va începe să se încălzească uşor, iar maximele vor ajunge la 12 grade. Din păcate, în intervalul 2-3 aprilie şi 7-9 aprilie, apar şi ploile mai însemnate cantitativ, în Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş. În Moldova, în intervalul 9-11 aprilie, este posibilă apariţia lapoviţei pe timpul nopţilor, mai ales în nordul regiunii. Şi în sud va ploua, dar nesemnificativ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net