18 centre de vaccinare vor fi amenajate în 16 localităţi din Constanța

coronavirus-4947692_1920.jpg

Foto Pixabay.com

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Optsprezece centre de vaccinare vor fi amenajate în şaisprezece localităţi din judeţul Constanţa, urmând ca în municipiul reşedinţă de judeţ şi în Cernavodă să fie câte două, iar în rest câte un singur centru.

Prefectura Constanţa a transmis, printr-un comunicat de presă, că în sedinţa de miercuri seara a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a fost aprobată lista actualizată a centrelor de vaccinare din judeţ, menţionând că acestea vor intra în circuit etapizat. Municipiul Constanţa şi oraşul Cernavodă sunt singurele localităţi unde vor fi amenajate două centre de vaccinare. În Constanţa acestea vor fi la  Pavilionul Expoziţional şi la Spitalul Militar de Urgenţă "Al. Gafencu” - Sistem Militar Modular de Izolare şi Tratament, iar în Cernavodă la fosta cantină din incinta campusului şcolar şi la Spitalul Orăşenesc Cernavodă.


Celelalte puncte de vaccinare din judeţul Constanţa vor fi la: Medgidia - Policlinica din cadrul Spitalului Municipal Medgidia; Mangalia - Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia; Năvodari - Centrul multifuncţional de sănătate Năvodari; Ovidiu - Centrul Cultural Elena Roizen; Valu lui Traian - Centrul pentru Tineret; Eforie - Complex "Steaua de Mare"; Cumpăna - Centrul socio-educativ; Hârşova - Spitalul Hârşova; Mihail Kogălniceanu – Grădiniţă;  Negru Vodă - fostul cinematograf; Cobadin - Căminul Cultural Cobadin; Techirghiol - Centrul Sportiv „Sparta”; Băneasa - Incinta SAJ; Cogealac – Grădiniţă. 
 
Prefectura Constanţa a mai precizat că, în pregătirea etapei a doua de vaccinare împotriva COVID-19 în România, Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) vor dispune măsurile necesare pentru identificarea modalităţilor de transport pentru persoanele nedeplasabile, de la localitatea de domiciliu către centrul de vaccinare la care este arondată localitatea.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5