1.200 de taximetriști, amendați de polițiști

Ultima actualizare:

    Câțiva dintre taximetriștii verificați au rămas fără permise
Câțiva dintre taximetriștii verificați au rămas fără permise

Taximetriștii au fost luați în vizor de polițiști. Doar într-o singură zi, mii de taximetriști, din toată țara, au fost trași pe dreapta. Dintre toți, peste 1.200 s-au ales cu amenzi.

Acțiunea a avut loc, ieri, în Bucureşti şi în 16 judeţe, precum şi în judeţele Bacău, Bihor, Braşov, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Cluj, Dolj, Gorj, Iaşi, Ilfov, Mureş, Prahova, Sibiu, Suceava şi Vaslui. Poliţişti rutieri şi specialişti din cadrul RAR au verificat 2.666 de autovehicule şi au aplicat 1.259 de sancţiuni contravenţionale. În plus, au fost reținute 16 permise de conducere, retrase 89 de certificate de înmatriculare, iar în 3 cazuri s-a dispus suspendarea dreptului de utilizare a vehiculelor, întrucât transportul se derula în mod ilegal. Din totalul sancţiunilor, 1.061 au vizat încălcări ale normelor rutiere, respectiv 6 pentru neacordarea priorităţii pietonilor, 70 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, restul fiind aplicate pentru alte abateri la regimul rutier. De asemenea, 17 sancţiuni au fost aplicate pentru constatarea unor defecţiuni de ordin tehnic, astfel într-un caz au fost depistate defecţiuni ale mecanismului de direcţie, iar în 16 situaţii conducătorii de taxi nu au putut prezenta dovada efectuării inspecţiei tehnice periodice. Totodată, echipele de control au aplicat 181 de sancţiuni pentru nereguli referitoare la legalitatea transportului efectuat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net