«Mutu a fost bombă cu ceas»

Ultima actualizare:

La Catania, vizita Fiorentinei s-a redus la revenirea lui Adi Mutu după o suspendare chinuitoare de nouă luni. S-a văzut acest lucru prin insistenţa camerelor de filmat de a prinde cât mai multe cadre cu decarul "viola" şi prin ambiţia fanilor gazdelor de a-l fluiera copios pe român la fiecare atingere a mingii.

Mutu era din nou în centrul atenţiei, de această dată fără vreo amendă primită şi fără vreun comportament sălbatic în afara terenului.

"A fost ca o bombă cu ceas care a început să ticăie de la început", a scris a doua zi Corriere dello Sport, referindu-se la cele trei ocazii ratate de Mutu în primele 10 minute.

Cu un şut cu dreptul, altul cu stângul şi cu o lovitură de cap, "Fenomenul" Fiorentinei a bifat de fapt singurele trei execuţii pe spaţiul porţii ale echipei sale, obligându-i pe jurnalişti să constate că "Mutu nu e de ajuns!"

Aşadar, în ciuda celor nouă luni fără meciuri în picioare, lui Mutu nu i-a fost extrem de greu să-şi reia în primire rolul de lider.

"Pe parcurs şi-a pierdut din agresivitate, nu şi voinţa de a juca", a sintetizat Corriere dello Sport. Stors din punct de vedere fizic, "Briliantul" a rămas pe teren toate cele 90 de minute.

"Dacă trebuia să-l schimb? Poate că da, dar am preferat să am la dispoziţie toţi jucătorii importanţi", a declarat Sinişa Mihajlovici, antrenorul Fiorentinei.

"Putem juca însă mult mai bine în atac", a mai spus sârbul, gândindu-se deja la etapa viitoare, cu Chievo duminică, meci în care Adi Mutu va juca din nou în faţa propriilor suporteri, la Florenţa.

Şi-a cerut scuze chiar pe teren!

La final, tăcerea lui Mutu, aflat în "silenzio stampa" impusă de avocaţii săi ca urmare a problemelor extrasportive, a fost compensată de coechipieri, care au dezvăluit un episod petrecut înaintea meciului.

"Mutu ne-a strâns în jurul său la mijlocul terenului, şi-a cerut scuze şi ne-a mulţumit pentru cele nouă luni în care am fost mereu alături de el", a dezvăluit fundaşul Comotto.

Gazzetta dello Sport: A tras din toate poziţiile, a bătut majoritatea fazelor fixe şi a fost hăituit mereu de fundaşii Cataniei

La Nazione: Două veşti bune: punctul scos în deplasare şi revenirea lui Mutu după exilul de nouă luni

Site-ul fiorentina.it: O dată cu trecerea zilelor, Mutu îşi va recupera condiţia fizică, iar adversarii vor avea probleme serioase

Site-ul firenzeviola.it: Cu Mutu în teren, şi defensiva poate respira. După un an de zile, este prima dată când Fiorentina nu primeşte gol în deplasare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net