Mutu, coleg cu Fabio Cannavaro în Emirate?

Citeste tot despre: 

Al Ahli Dubai pune pe masă şase milioane de euro pentru a-l transfera pe Adi Mutu de la Fiorentina. Pentru a-l convinge pe român, emirii îi oferă un salariu de trei milioane de euro.

Clubul Al Ahli Dubai, cel care l-a achiziţionat în această săptămână pe fundaşul Fabio Cannavaro, vrea să se întărească şi în atac, acolo unde îl vrea pe Mutu.

"Pantaleo Corvino (director sportiv Fiorentina) continuă să lucreze pe mai multe piste, inclusiv una care l-ar duce pe Mutu în Dubai. Al Ahliar fi pregătită să-i ofere un contract de trei milioane de euro anual jucătorului, cu o propunere de aproape 6 milioane de euro pentru clubul italian. Lui Adrian ar putea să nu-i fie de ajuns, dar Fiorentinei da", notează ziarul Corriere Fiorentino, conform Mediafax.

Mutu şi Cannavaro au fost colegi la Juventus Torino

Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în octombrie. Atacantul român are contract cu Fiorentina până în 2012.


Loading...