Monica: «Plec de la Izvorani»

Ultima actualizare:

    Deși părăsește vila în  care a locuit ani buni cu  Irinel, Moni spune că nu are probleme în căsnicie
Deși părăsește vila în care a locuit ani buni cu Irinel, Moni spune că nu are probleme în căsnicie

Ocupată până peste cap cu filmări, repetiţii şi şedinţe foto, Moni s-a hotărât să plece din căminul conjugal de la Izvorani. Enervată la culme de trafic, vedeta vrea să se mute în Capitală cu orice preţ şi caută cu disperare un apartament cochet.

Vila somptuoasă în care locuieşte, cu piscină, sală de fitness, curtea imensă şi vederea la lac nu mai prezintă nici un interes pentru Monica Columbeanu.

Vedeta resimte din plin dezavantajul de a locui la 30 de kilometri depărtare de Capitală şi este hotărâtă să renunţe la tot luxul care o înconjoară în favoarea unui micuţ apartament în centrul Bucureştiului.

Monica susţine că nu este vorba de probleme în căsnicie, iar motivele pentru care vrea să se mute sunt de ordin profesional: are foarte multă treabă în Bucureşti, iar traficul este infernal.

„M-am săturat de drumurile de la Izvorani. Fac cel puţin oră şi jumătate dus, o oră şi jumătate întors. Sunt trei ore pierdute aiurea şi ajung obosită la întâlniri şi şedinţe foto. Toate spaţiile lui Irinel sunt închiriate, nu mai are decât un birou, dar nu poate fi transformat în spaţiu de locuit. Vreau un apartament de două camere, în centru, unde să dorm şi să îmi las câteva haine", a declarat Monica, în exclusivitate, pentru Click!

Semn că simte lipsa unei case în Bucureşti, vedeta şi-a transformat luxoasa limuzină Bentley într-un şifonier ambulant.

Ocupată zilnic cu mai multe întâlniri şi şedinţe foto, Monica are, de fiecare dată, în portbagaj, câteva ţinute şi accesorii pentru a se schimba în funcţie de evenimentul la care merge.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe soţia lui Iri schimbându-şi ţinute complet, în doar câteva minute, timp în care şoferul a străbătut Calea Victoriei.

Se antrenează cu șoferul Filote pentru emisiune!

Monica a început de trei săptămâni programul istovitor de repetiţii la show-ul „Dansez pentru tine", ce va debuta la sfârşitul lunii octombrie.

Vedeta merge la antrenamente zilnic, de luni până vineri, câte două ore pe zi, momentan, până la începerea concursului.

Numai că drumurile până la Buftea s-au dovedit cu adevărat enervante, Monica plângându-se că petrece în maşină chiar şi patru ore.

Soţia lui Iri îi are ca rivali pe Tania Budi, Andreea Mantea, Alina, „veveriţa" lui Măruţă, Kamara, Jean de la Craiova, Radu Vâlcan şi Liviu Vârciu. „Gurile rele" susţin că Monica s-ar antrena, în particular, cu noul ei şofer, Adrian Filote, care are o mare experienţă în acest sens.

Adi şi-a câştigat banii de buzunar, timp de câţiva ani, dansând în cluburile de homosexuali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net