Monica Mihaela Ionescu: «Mi-aş dori să mă împac cu Miron Cozma»

Ultima actualizare:

Soţia «Luceafărului Huilei» a recunoscut într-un interviu acordat emisiunii de pe Kanal D că încă îl mai iubeşte pe Cozma şi că şi-ar dori să se împace cu el.

Ea a explicat care au fost motivele despărţirii lor şi a subliniat faptul că Miron nu a bătut-o niciodată, cu toate că se ştie că el e un tip foarte vulcanic.

"Noi şi în ultima perioadă am fost foarte fericiţi, numai că eu am un program foarte încărcat. Anul acesta mi-a fost foarte greu, am avut cursuri şi stăteam la Bolintini. Drmurile m-au omorât. Plecam dimineaţa, veneam seara.

Probabil că el se simţea, nu ştiu, închis acolo unde stăteam, nu pot să îmi dau seama. El fiind un om activ, s-a simţit ca la puşcărie acolo. El stătea mai mult acasă.

Eu sunt o fire şi mai posesivă, nu prea pleca fără mine şi eram nervoşi amândoi. Probabil şi lipsa banilor, din cauza lipsei banilor, dar noi nu ne-am certat din cauza banilor. Eu aveam probleme mele, el le avea pe ale lui, eram aprigi amândoi, mai încăpăţânaţi.

Să se înţeleagă, Miron nu m-a bătut niciodată, nu avut nimic împotrivă că eu m-am apucat de şcoală. Încă îl mai iubesc, eu sper să ne împăcăm", a spus Monica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net