Moda femeilor de peste 50 de ani. Aşa da, aşa nu!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Femeile trebuie să se îngrijească indiferent de vârstă. Iar moda nu este dedicată doar tineretului. De aceea, am apelat la stilistul Adina Buzatu, pentru a comenta ţinutele vedetelor şi a trage concluziile necesare oricărei doamne care îşi doreşte să fie mereu în pas cu moda.

Pentru a sublinia greşelile de evitat în compoziţia unei ţinute, stilistul Adina Buzatu a comentat îmbrăcămintea unor doamne celebre ale showbizului autohton. Iată concluziile:

*  Evită ciorapii cu lycra: "Aceştia nu avantajează deloc şi oferă un aer ieftin oricărei ţinute".

*  Vara apelează la bumbac: "Chiar dacă e uşor şifonabil, bumbacul arată excelent vara, dând totodată confort, şi la temperaturi ridicate".

*  Poartă ţinute lejere: "O dată cu înaintarea în vârstă, talia nu mai este perfectă. Pentru a masca micile defecte, e bine să apelaţi la o ţinută lejeră, nu la fuste strâmte sau sacouri cambrate".

*  Marchează talia cu un cordon: "În loc să apelezi la hainele cambrate, poţi folosi o curea sau un cordon pentru a sublinia talia".

* Întinereşte ţinuta: "Chiar şi o ţinuta clasică, riguroasă, poate fi accesorizată vesel, pentru a-i da o notă de prospeţime".

* Perlele, accesoriul perfect: "Pentru un plus de rafinament, oricând poţi apela la clasicul şirag de perle. Nu face asta dacă ai o ţinută sctrălucitoare. "

Aşa DA- Angela Similea (63 de ani)

"O ţinută casual elegantă, tinerească,dar accesorizată perfect, potrivit cu vârsta şi statutul doamnei Similea."

Aşa NU- Norica Nicolai (52 de ani)

"Fusta este prea strâmtă, sacoul are o croială urâtă, dresurile cu mult lycra lucesc dând ţinutei un aer ieftin şi dezavantajând linia picioarelor, iar pantofii ciocaţi sunt demodaţi. O ţinută nepotrivită ei."

Acceptabil- Ecaterina Andronescu (62 de ani)

"Ţinuta clasică, poate puţin prea riguroasă a doamnei Andronescu este,însă, în perfectă concordanţă cu profesia domniei sale."

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net