Mitică Dragomir: «Voi fi reales la al zecelea congres»

Ultima actualizare:

Candidaţii trebuie să fie propuşi de membrii afiliaţi, să aibă cetăţenie română, iar depunerea candidaturii să se facă până cu 15 zile înainte de alegeri, adică până pe 2 noiembrie.

Deocamdată, la secretariatul general al LPF s-au înregistrat două propuneri ale unor membri afiliaţi. Ambii l-au propus pe Dumitru Dragomir. „Mitică de la Ligă" era ieri în formă maximă, mai ales că îşi serba onomastica.

„Nu pot să vă spun cine m-a propus şi nu cred să mai fie vreun candidat. Cine are curajul să candideze cu mine? Nimeni. Şi uita aşa, Mitică va fi reales la al zecelea congres", a spus cu umor Dumitru Dragomir.

În vară, declara într-un interviu acordat ziarului Adevărul: „Sunt singurul conducător din istoria fotbalului românesc care a fost fotbalist, organizator de competiţii, vicepreşedinte şi preşedinte de club, arbitru, antrenor, vicepreşedinte şi preşedinte la Ligă şi prim-vicepreşedinte la FRF. Totuşi, în patru ani mă retrag. Gata, am obosit şi eu. O să mă ocup de afaceri cu fiu-miu".

Gino Iorgulescu a fost singurul rival

Dragomir are 63 de ani şi a fost ales în funcţia de preşedinte LPF în 1996.

De atunci, a avut doar o singură dată un contracandidat, în persoana lui Gino Iorgulescu, fost internaţional şi ex-preşedinte la FC Naţional, pe care l-a învins în 2000. Iorgulescu a fost propus de Mihai Stoica, actualul manager general al Unirii Urziceni, pe atunci la Oţelul Galaţi, şi a fost susţinut de impresarul Giovani Becali. În 2000, erau 16 componente ale Ligii I, iar Dragomir a câştigat cu scorul de 11-5.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net