Milionar britanic după gratii pentru că şi-a atacat agresorii

Ultima actualizare:

Munir Hussain, soţia şi cei trei copii ai lor au fost luaţi prin suprindere de trei necunoscuţi mascaţi, în casa lor din Hign Wycombe, comitatul Buckingham, în momentul în care se întorceau de la moschee, în timpul Ramadanului.

Într-un moment de neatenţie, cel mai mare dintre copii a fugit pe fereastră, iar doi dintre atacatori au plecat în căutarea lui. Hussain a aruncat cu o masă de cafea în mascatul rămas în încăpere, rănindu-l la faţă, apoi imobilizându-l.

Împreună cu fratele său, Tokeer, Munir Hussain a plecat în căutarea celorlalţi doi răufăcători şi a reuşit să mai prindă unul.

La procesul care a urmat, omul de afaceri a fost acuzat că i-a provocat răni grave şi leziuni iremediabile la creier bărbatului lovit cu masa, pe nume Walid Salem, prin folosirea "excesivă" a forţei, în ciuda că era în legitimă apărare.

Munir Hussain a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare, în vreme ce fratele său, Tokeer va sta 39 de luni după gratii. Walid Salem, şeful grupului de atacatori, cu 50 de condamnări la activ, a primit ordin de supraveghere din partea tribunalului din oraşul Reading.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
Taylor Swift Foto Shutterstock
castel franta primar jpg
izvorul tamaduirii istoric jpeg
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net