Milanov se simte Jackie Chan

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Înainte de a se apuca de fotbal, Zivko Milanov a făcut arte marţiale şi are în palmares peste zece medalii în concursurile naţionale la nivelul copiilor.

Zivko Milanov îşi aduce aminte cu plăcere despre începuturile sale de practicant de arte marţiale: "Filmele cu Jackie Chan erau la modă în acea vreme. M-au atras mult şi de aceea m-am dus şi eu la sala unde se făcea karate. Am luat locul l la naţionalele Bulgariei, dar şi multe alte diplome. Am fost poreclit de colegi Jackie Chan pentru vivacitatea mea. Colegii de la naţionala de fotbal a Bulgariei îmi spun tot Jackie Chan".

Cariera de fotbalist a lui Zivko Milanov se confundă cu gruparea Levski Sofia. A bifat 190 de meciuri sub culorile clubului din Bulgaria pentru care a marcat şi 11 goluri.

"Am luat trei campionate, trei Cupe ale Bulgariei, dar şi trei Supercupe. Am prins un sfert de finală în Cupa UEFA şi am reuşit, în premieră pentru fotbalul bulgar, o calificare în grupele Ligii Campionilor", a explicat Zivko.

Zivko Milanov recunoaşte că Levski Sofia s-a făcut de râs  acum trei ani în grupele Ligii Campionilor.

Echipa bulgară a încheiat pe ultimul loc într-o grupă cu Barcelona, Chelsea şi Werder Bremen.

"Nu am luat niciun punct. Ne-au călcat în picioare şi Barcelona, şi Chelsea, şi Werder Bremen. Am rămas cu satisfacţia de a juca pe Nou Camp şi pe Stamford Bridge. Am evoluat împotriva lui Messi, Ronaldinho şi Drogba. Pot spune că sunt geniali. Au execuţii magnifice. Când sunt în zi bună, nu ai ce să le faci. Lampard, Sevcenko, Eto o, Ballack sau Deco, sunt şi ei nume mari ale fotbalului. Am jucat împotriva lor şi sunt mândru de asta".

Dacă Levski Sofia nu a avut un traseu bun în grupele Ligii, bulgarul nu poate uita gestul pe care l-a făcut Ronaldinho după meciul direct: "Mi-a spus că l-am cam controlat la glezne, dar nu îmi poartă pică pentru că am fost unul dintre fundaşii care i-a pus cele mai mari probleme în anul în care Ronaldinho a fost cel mai bun din lume".

Milisavljević,campion la patinaj!

Colegul lui Zivko Milanov de la FC Vaslui, mijocaşul Nemanja Milisavljević a practicat şi el alte sporturi.

simeon stalpnicul png

"Înainte de a face fotbal, am fost campion naţional la patinaj viteză, dar şi la atletism în proba de 100 de metri. La categoria mea de vârstă, eram cel mai bun. Alergam sub 12 secunde. Până la urmă mi-am dat seama că nu voi putea face mare performanţă, aşa că am mers cu prietenii la fotbal şi la stadion am rămas", a povestit Milisavljević.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net