Micuţul Robert stă cu chirie în Italia

Ultima actualizare:

    Medicii italieni au spus  că transplantul lui Robert  Mihăilă a reușit 100%
Medicii italieni au spus că transplantul lui Robert Mihăilă a reușit 100%

Când am sunat-o pe mămica lui Robert Mihăilă, copilul bolnav de talasemie majoră, femeia a izbucnit în plâns. “Tocmai ne-au scos din spital. Băiatul nu e încă foarte bine, dar e tare greu printre străini”, mi-a spus.

Grijile, lipsa banilor şi faptul că stau de câteva luni într-o ţară în care românii nu sunt prea bine văzuţi au copleşit-o pe Nicoleta. Va mai avea încă de stat,

fi­­indcă tratamentul copilului ei, care a suferit un transplant de celule stem la Spitalul de copii „Bambino Gesu" din Roma, va mai dura alte câteva luni. Am liniştit-o puţin, spunându-i că i-am pus în cont o sumă mai mare de bani, cu care va mai putea rezista două luni acolo. Apelurile către cititori au fost auzite si bucuria s-a produs.

Îngerul păzitor al lui Robert, dar şi al altor şase copii este o doamna care, de-a lungul celor doi ani şi jumătate de campanie "Din inimă pentru copii", a ajutat un număr mare de micuţi să treacă prin cea mai grea perioadă a vieţii lor.

O dată cu Robert, au primit sume importante de bani copiii despre care aţi citit în ultima vreme în Click!: Andrei Oltei, Larisa Sporea, Mina Ionescu, Robert Slujitoru, Georgiana Călin şi Sara Ştefan. Mulţumim doamnei în numele unor mămici fericite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net